best ارسال شده در شهریور 11، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 11، 2014 سلام و ادب، تغییر در فونت های منوی اصلی و اندازه های این منو به چه صورت است؟قسمتی که محصولات نمایش داده میشود، - محبوب / پرفروشترین ها و.. - در حالتی که موس روی محصول قرار نگرفته(حالت عادی که نام محصول و قیمت را نشان میدهد) چگونه خصوصیت یا توضیح دیگری می توان اضافه کرد؟ برای مثال: محصولی بنام سریال یوسف نبی و قیمت 27000ریال داریم می خواهیم به این صورت که خط اول همان نام -سریال یوسف نبی- خط بعدی مثلا نوشته شود 8 دی وی دی و خط بعد قیمت بیاید.فونت و اندازه های محصولات را در این قالب در چه فایلی می توان کمتر کرد؟ -بنظر کمی بزرگ هستند-رنگ بندی قالب از کجا در دسترس است؟چند سوال دیگر بیشتر مربوط به محتوا و ماژول ها: ماژول اسلایدر کجاست؟تغییر بنر های تبلیغاتی هدر و داخلی از کجاست؟بلوک اطلاعات فروشگاه از کجا اطلاعات خود را میگیرد؟تشکر و ارادت نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
best ارسال شده در شهریور 11، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 11، 2014 جواب سه تا از سوال های خودم رو پیدا کردم:ماژول اسلایدر از قسمت ماژول ها =>پیکربندی"اسلايدر تصويري براي صفحه خانگي شما" افزونهاطلاعات فروشگاه =>پیکربندی"بلوک اطلاعات تماس" افزونهبنر هدر , ..=>پیکربندی"پیکربندی قالب" افزونه و .. . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در شهریور 11، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 11، 2014 جواب سوال اولتون هم فایل global.css رو باز کنید و ویرایش کنید .سوال دومتون هم جواب خاصی نداره ، باید به پرستاشاپ و کدنویسی قالب اون آشنا باشین تا بتونید خودتون چیزایی اضافه کنید .... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
best ارسال شده در شهریور 11، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 11، 2014 ممنونم بابت راهنمائی شما. در قسمت مدیریت که وارد میشویم، چنانچه روی فروشگاه من کلیک کنیم و ابزار Live Configurator فعال باشد امکان تغییراستایل رو می ده از جمله فونت اما فونت های این نسخه ظاهرا فارسی نیستند میشه راهنمائی کنین چه طور فونت ها را این قسمت میشه اضافه کرد؟راستی برای قسمت دوم سوالم میشه همین نمونه رو تقریبا شبیه سازی بفرمائید. ممنونم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در شهریور 12، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 12، 2014 برای فونت فایل fa.css رو ویرایش کنید Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
best ارسال شده در شهریور 14، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 14، 2014 سلام مجدد، برای قسمت دوم سوالم می تونید کمک کنید؟ اولویتش ضروری هست. همانطور که در سوال هم اشاره شد، هر محصول در حالت نمایش عادی -که نام محصول و زیر آن قیمت آمده است- بین این دو مورد، مورد یا خصیصه ی دیگری مثلا توضیح کوتاه محصول بیاید. تیشرت آستین کوتاه کمرنگمناسب برای تابستان17 ریال--------------------------------------------راستی برای اینکه کلمه ی مثل «بیشتر» رو به «توضیحات» تبدیل کنم، در چه قسمتی باید تغییر ایجاد کنم؟ تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
best ارسال شده در شهریور 24، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 24، 2014 سلام مجدد، برای قسمت دوم سوالم می تونید کمک کنید؟ اولویتش ضروری هست. همانطور که در سوال هم اشاره شد، هر محصول در حالت نمایش عادی -که نام محصول و زیر آن قیمت آمده است- بین این دو مورد، مورد یا خصیصه ی دیگری مثلا توضیح کوتاه محصول بیاید. تیشرت آستین کوتاه کمرنگمناسب برای تابستان17 ریال--------------------------------------------راستی برای اینکه کلمه ی مثل «بیشتر» رو به «توضیحات» تبدیل کنم، در چه قسمتی باید تغییر ایجاد کنم؟ تشکر سلام مجدد، فکر کنم بایستی در فایل های tpl دستکاری کنم؟!دوستان میشه راهنمایی کنن؟ تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در شهریور 24، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 24، 2014 باید فایل تی پی ال ماژول های مربوطه رو ادیت کنید . تغییر کلمات هم از بخش بومی سازی / ترجمه ها امکان پذیر هست . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
best ارسال شده در شهریور 25، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 25، 2014 باید فایل تی پی ال ماژول های مربوطه رو ادیت کنید . تغییر کلمات هم از بخش بومی سازی / ترجمه ها امکان پذیر هست .سلام و ادب، بسیار ممنونم. ماژولش چی هست؟ مسیر درستش از مسیر تمپلیت هست؟ تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در شهریور 25، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 25، 2014 برین داخل پوشه قالب و فایل product-list . البته یک فایل نیست و چندین فایل ر وباید ادیت کنید . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
best ارسال شده در شهریور 25، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 25، 2014 برین داخل پوشه قالب و فایل product-list . البته یک فایل نیست و چندین فایل ر وباید ادیت کنید .سلام و ادب، تشکر. فکر کنم بین خط 78 و 79(در این قالب 1.6 bootstrap) بایستی کد {if $product->description_short || $packItems|@count > 0} {if $product->description_short} {$product->description_short} {/if} {if $product->description} {l s='More details'} {/if} {/if} یا {$product.description_short|strip_tags:'UTF-8'|truncate:360:'...'} قرار بگیره. درست هست؟ بقیه فایل ها چی هستن که بایستی عوض شوند؟ کجای فایل؟ چرا؟ تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
best ارسال شده در مهر 13، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 13، 2014 کجا و چه فایل هایی؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در مهر 13، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 13، 2014 سلامدوست عزیز ، عرض شد خدمتتون که نیاز به کدنویسی و بررسی کدها داره موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hamedserver ارسال شده در مهر 18، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 18، 2014 سلامبرای من همه چی فارسی نشون میده غیر عبارت in stock یعنی موجود است ، در فایل های ترجمه هم درست وارد شده پس چرا ترجمه نشون نمی ده؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در مهر 18، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 18، 2014 سلامقسمت ترجمه قالب رو بررسی کنید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hamedserver ارسال شده در مهر 18، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 18، 2014 در همه ترجمه ها عبارت in stock به صورت موجود است ترجمه شده و صحیح است اما به جای نمایش فارسی عبارت ، معادل انگلیسی را نشان می دهد و دلیل آن مشخص نیست؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در مهر 19، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 19، 2014 در همه ترجمه ها عبارت in stock به صورت موجود است ترجمه شده و صحیح است اما به جای نمایش فارسی عبارت ، معادل انگلیسی را نشان می دهد و دلیل آن مشخص نیست؟به ترجمه ربط نداره برو تو قسمت هر محصول > مقادیر از اونجا میتونید in stock رو مثلا به موجود است تغییر بدی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
best ارسال شده در مهر 20، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 20، 2014 در همه ترجمه ها عبارت in stock به صورت موجود است ترجمه شده و صحیح است اما به جای نمایش فارسی عبارت ، معادل انگلیسی را نشان می دهد و دلیل آن مشخص نیست؟به ترجمه ربط نداره برو تو قسمت هر محصول > مقادیر از اونجا میتونید in stock رو مثلا به موجود است تغییر بدیافزودن به سبد خرید رو می خواهم تغییر بدهم اما در بومی سازی/ ترجمه ها/PRODUCT/ عبارت روبروی Add to cart=افزودن به سبد خرید رو که عوض می کنم هیچ چیز عوض نمیشه!!سلام مجدد، برای قسمت دوم سوالم می تونید کمک کنید؟ اولویتش ضروری هست. همانطور که در سوال هم اشاره شد، هر محصول در حالت نمایش عادی -که نام محصول و زیر آن قیمت آمده است- بین این دو مورد، مورد یا خصیصه ی دیگری مثلا توضیح کوتاه محصول بیاید. تیشرت آستین کوتاه کمرنگمناسب برای تابستان17 ریالراستی یک راه حل نصف و نیمه برای این سؤال، در حالتی که تمایل داشته باشید توضیح کوتاه محصول در سایت فروشگاه ظاهر شود؛ در فایل product-list-rtl.css این خط رو کامنت کنید: ul.product_list.grid > li .product-container .product-desc { display: none; } شبیه به این: /* ul.product_list.grid > li .product-container .product-desc { display: none; } */ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در مهر 20، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 20، 2014 سلامدر مورد in stock : این عبارت بصورت پیشفرض در محصولات نمونه وجود داره و محصول جدید که ایجاد کنید این مشکل رو نخواهید داشتافزودن به سبد هر در بخش های مختلفی وجود داره ، شما باید اول ببینید اون جایی که قصد تغییرش رو دارید ماژوله یا مربوط به بخش کاربری میشه. در ثانی برای همه ترجمه ها دو حالت وجود داره، یکی ترجمه هسته و یکی ترجمه قالب. ترجمه قالب اولویت داره و اگه عبارتی در هر دو موجود باشه، ترجمه قالب نمایش داده میشه. موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
harashi ارسال شده در بهمن 4، 2017 گزارش Share ارسال شده در بهمن 4، 2017 سلام میخوام فاصله بین بنرهای صفحه اصلی رو تغییر بدم هم از طول و هم از عرض بین دوتا بنر فضای خالی خیلی زیاد هست باید کدوم فایل رو ویرایش کنم ممنون میشم جواب بدین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در بهمن 5، 2017 گزارش Share ارسال شده در بهمن 5، 2017 سلام میخوام فاصله بین بنرهای صفحه اصلی رو تغییر بدم هم از طول و هم از عرض بین دوتا بنر فضای خالی خیلی زیاد هست باید کدوم فایل رو ویرایش کنم ممنون میشم جواب بدین سلام روی بنرها کلیک راست کنید و inspect بزنید ، ببنید این فاصله توی کدوم فایل قرار داره و اون رو کم کنید (از منوی پارامترهای پیشرفته بخش ccc ، حافظه موقت برای css رو غیرفعال کنید تا جای فایل رو بهتون نشون بده ) موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .