saeidghodrati ارسال شده در شهریور 11، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 11، 2014 سلام یکی از عزیزان لطف کنه آموزش قرار دادن فیلم در سایت با اپلود فیلم در هاست شخصی رو بزاره ممنون میشم .منظورم اینه با استفاده از آپارات و غیره نباشه پلیر و فایل درهاست خودمون باشه ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در شهریور 11، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 11، 2014 خوب ، پرستاشاپ 1.6 این امکان رو داره فکر کنم پیشفرض .تو نسخه های پایین تر ، جور درنمیاد مگر اینکه از پلیرهای فلش استفاده کنید که اونم یکمی دردسر داره . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saeidghodrati ارسال شده در شهریور 22، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 22، 2014 من تو نسخه 1.6 فیلم آپلود میکنم ولی بعد از آپلود هیچ اتفاقی نمیافته میشه یکی از دستان تست کنه که میشه از این قابلیت استفاده کرد یا خیر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saeidghodrati ارسال شده در شهریور 28، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 28، 2014 کسی موفق شد تست کنه که چطور فیلم پخش میشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nmh13 ارسال شده در شهریور 28، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 28، 2014 کسی موفق شد تست کنه که چطور فیلم پخش میشهبا سلام بنده حدود دو ماه پیش این موضوع رو مطرح کردم (از زمان انتشار نسخه1.6.6)ولی متاسفانه جوابی نگرفتم بار گذاری انجام میشه اما در ادامه به قول دوستمون اتفاق خاصی رخ نمی دهدبعضیا میگفتن در قسمت پیوست پیوست کن که جواب کافی نبود من هم بعضی محصولاتم نیاز به معرفی ویدیویی در قسمت توضیح محصول داره که تا الان موفق نشدمان شااله این بار مورد توجه قرار بگیره و این مشکل بر طرف بشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saeidghodrati ارسال شده در مهر 3، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 3، 2014 کسی موفق شد تست کنه که چطور فیلم پخش میشهبا سلام بنده حدود دو ماه پیش این موضوع رو مطرح کردم (از زمان انتشار نسخه1.6.6)ولی متاسفانه جوابی نگرفتم بار گذاری انجام میشه اما در ادامه به قول دوستمون اتفاق خاصی رخ نمی دهدبعضیا میگفتن در قسمت پیوست پیوست کن که جواب کافی نبود من هم بعضی محصولاتم نیاز به معرفی ویدیویی در قسمت توضیح محصول داره که تا الان موفق نشدمان شااله این بار مورد توجه قرار بگیره و این مشکل بر طرف بشهامکان یک افزونه مورد نیاز درهاست غیر فعال باشه!؟البته اگر شروین تو انجمن بود سریع ربطش میداد به هاست ناسازگارامکان داره این باگ باشه یعنی واقعا تا به حال کسی نیاز به آپلود ویدئو پیدا نکرده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در مهر 3، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 3، 2014 من تست کردم ، حتی روی لوکال هاست هم ویدئو آپلود نمیشه تو پوشه مربوطه . در فروم انگلیسی یکی از مدیران جواب دادن که :http://www.prestashop.com/forums/topic/341293-unable-to-upload-video-in-product-description-in-back-office/ پرستاشاپ اجازه آپلود ویدئو رو نمیده به دلایلی ! فقط میتونید آدرس فایل ویدئویی که قبلا آپلود کردین تو هاست رو بدین . یعنی به صورت دستی آپلود کنید تو یه پوشه تو هاستتون و بعد آدرسشو بدین . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مهر 3، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 3، 2014 ویدیو رو از طریق ftp آپلود کنیدبه همین راحتی!من داخل سایت شما یک ویدیو تست آپلود و تست کردم و به درستی کار کرد و پلیر هم نشون داد Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nmh13 ارسال شده در مهر 5، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 5، 2014 ویدیو رو از طریق ftp آپلود کنیدبه همین راحتی!من داخل سایت شما یک ویدیو تست آپلود و تست کردم و به درستی کار کرد و پلیر هم نشون داد Sent from my Xperia using Tapatalk proسلام من از طریق ftp اپلود کردم و لینکش در قسمت منبع قرار دادم اما ...(عکس http://upload7.ir/imgs/2014-07/06998246757503866429.png http://upload7.ir/imgs/2014-07/34628480977124222537.png )در سایت هم قسمت توضیح محصول (عکس)نمایش میده و لی پخش نمیشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در مهر 5، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 5، 2014 به فرمت هم توجه کنید ، هر فرمتی رو نشون نخواهد داد . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nmh13 ارسال شده در مهر 5، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 5، 2014 به فرمت هم توجه کنید ، هر فرمتی رو نشون نخواهد داد .avi--3gp---mp4همه رو امتحان کردم فایل هم حجمش 1 مگا هست نشدشما چه نوع فایلی رو اپلود کردین؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مهر 5، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 5، 2014 من یک فایل flv آپلود کردم و کار کرد Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nmh13 ارسال شده در مهر 5، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 5، 2014 من یک فایل flv آپلود کردم و کار کرد Sent from my Xperia using Tapatalk proبا flv نشد اگه امکان داره مراحل قدم به قدم توضیح بدین با عکس برای یادگیری بهتر دوستانممنون میشم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در مهر 5، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 5، 2014 سلامممکنه مشکل از سمت سرور باشهسرور باید mime type های مجاز رو برای شما تعریف کرده باشه موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nmh13 ارسال شده در مهر 5، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 5، 2014 سلامممکنه مشکل از سمت سرور باشهسرور باید mime type های مجاز رو برای شما تعریف کرده باشه موفق باشیدسلام بعد از مطرح کردن موضوع با سرور اونا جواب (جهت استفاده از تگ video میبایست نوع فایل درون تگ تعریف گردد.در صورت تمایل میتوانید از راهنماییهای لینک زیر استفاده بفرمایید. http://www.w3schools.com/html/html_videos.asp)راه حل ساده تری سراغ دارین؟ http://upload7.ir/imgs/2014-07/98418536031574866097.jpg نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nmh13 ارسال شده در مهر 6، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 6، 2014 سلامممکنه مشکل از سمت سرور باشهسرور باید mime type های مجاز رو برای شما تعریف کرده باشه موفق باشیدسلام بعد از مطرح کردن موضوع با سرور اونا جواب (جهت استفاده از تگ video میبایست نوع فایل درون تگ تعریف گردد.در صورت تمایل میتوانید از راهنماییهای لینک زیر استفاده بفرمایید. http://www.w3schools.com/html/html_videos.asp)راه حل ساده تری سراغ دارین؟http://upload7.ir/imgs/2014-07/98418536031574866097.jpgکسی جواب نداره؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در مهر 6، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 6، 2014 نه متاسفانه چیزی به ذهن نمیرسه . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nmh13 ارسال شده در مهر 6، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 6، 2014 نه متاسفانه چیزی به ذهن نمیرسه .ایا حرف سرور درسته؟پس دوستی که میگه اپلود کردم چجوری نمایش میده؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مهر 6، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 6، 2014 من از نسخه ۱.۵ استفاده کرده بودم. روی نسخه ۱.۶ تست نکردم Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nmh13 ارسال شده در مهر 27، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 27، 2014 سلام یه استادی آموزش قرار دادن ویدیو تو قسمت توضیح محصول پرستا شاپ 1.6.6 توضیح بده ثواب داره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saeidghodrati ارسال شده در آذر 15، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 15، 2014 همچنان در نسخه 1.6 این مشکل هست یکی یه راحی پیدا کنه این پلیر پیش فرض کار نمیکنه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در آذر 15، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 15، 2014 سلاماز تنظیمات >> عمومی اجازه iframe رو بدیدبعد اقدام کنید ، اگه درست نشد اعلام کنید تا بررسی کنم موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nmh13 ارسال شده در اسفند 1، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 1، 2014 سلام سایز استاندارد برای نمایش ویدیو در قسمت توضیح محصولا چیه چون در موبایل رسپانسیو بودنش بهم میریزهیکی دیگه هم تو موبایل play نمیشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
SilverSaeeD ارسال شده در خرداد 24، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 24، 2015 لینک مستقیم ویدو میخواد.. mp4 بهترین پسونده... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ghader_gs ارسال شده در خرداد 24، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 24، 2015 با سلام خدمت دوستانمن چندین بار روی ورژن 1.6 تست زدن و نتیجه ای که گرفتم این بود که خود پلیر پرستاشاپ مشکلاتی داره دوستانی که میخوان ویدیو در پرستاشاپ استفاده کنند توصیه می کنم فایل خودشونا در آپارات آپلود کنند و سپس در قسمت توضیحات مطلبتون روی گذاشتن ویدیو کلیک کنید توجه کنید اینجا دوگزینه داریم1-گزینه کلی : که لینک فایل ها خودمونا میزاریم در قسمت منبع و منبع دیگر(این قسمت ها را دست نزنید و بزارید خالی باشه)2-جای دادن : در این قسمت کدی که در آپارات مربوط به وبلاگ و سایت می باشد می زاریم و روی کلمه باشه یا همان ok کلیک می کنیم کار تمام شد و به راحتی می توانید ویدیو محصول را در صفحه محصول تماشا کنید نمونه کاری که من توی مطلب خودم استفاده کردمhttp://sbuy.ir/speaker/152-%D8%A7%D8%B3%D9%BE%DB%8C%DA%A9%D8%B1-%D8%B1%D9%82%D8%B5-%D8%A2%D8%A8-%D9%81%D9%84%D8%B4-%D8%AE%D9%88%D8%B1.html نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .