hidden ارسال شده در شهریور 12، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 12، 2014 سلامدوستان ماژول نظرات مشکل داره... یه نظر ارسال میشه بعد تو پنل نمایش نمیده که مدیریت بتونه حذف کنه اون رو.... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در شهریور 12، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 12، 2014 سلامدر لوکال تست کردم و مشکلی مشاهده نشد (به جز برای کاربران مهمان)ماژول رو ریست کنید و دیاگ رو هم روشن کنید ببینید خطایی وجود داره یا خیر موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در شهریور 13، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 13، 2014 مشکل وقتی به وجود میاد کهتمام نظرات باید توسط یکی از مدیران تایید شوند , بر روی گزینه خیر تنظیم شده باشد... دیگه هر چقدرنظر ارسال بشه تو پیکربندی ماژول نمایش نمیده که مدیر بتونه نظراتی رو حذف کنه... نظرات گزارش داده شده رو هم نمایش نمیده تو پنل... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hamednoroozy3d ارسال شده در شهریور 29، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 29، 2014 منم همین مشکلو دارم هم به صورت مهمان هم به صورت اعضا نظر ثبت میشه اما تو ماژول نشون نمیده که بخوام حذف کنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در آبان 21، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 21، 2014 به روز رسانی کردم ماژول نظرات و مشکل حل شد نظرات برای تایید نمایش داده خواهند شدفقط یه مشکلی که هست تو قسمت لیست محصولات برای محصولات که نظر گذاشته شده طبق عکس زیر یه متن در هم رو مینویسه که یعنی 1 نظر ارسال شده از کدوم قسمت میشه فارسی کرد ؟تو قسمت زیر چیزی نیستmodules/productcomments/translations/fa.php نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mohandes ارسال شده در اسفند 17، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 17، 2014 با سلامدوستان وقتي من ماژول نظرات را ميخواهم نصب كنم خطاي زير را مي دهد: نسخه پرستا 1.5.4.2 ماژول زير به درستي نصب نشده است: productcomments لطفا راهنمايي كنيد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در اسفند 23، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 23، 2014 به روز رسانی کردم ماژول نظرات و مشکل حل شد نظرات برای تایید نمایش داده خواهند شدفقط یه مشکلی که هست تو قسمت لیست محصولات برای محصولات که نظر گذاشته شده طبق عکس زیر یه متن در هم رو مینویسه که یعنی 1 نظر ارسال شده از کدوم قسمت میشه فارسی کرد ؟تو قسمت زیر چیزی نیستmodules/productcomments/translations/fa.phpسلامدوستان من هنوز این مشکل رو دارم ممنون میشم کمک کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در اسفند 23، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 23، 2014 از ترجمه ها اسم ماژول رو پیدا کن و ترجمه کندو سه تا قسمت مختلف رو نگاه کن، یکی هسته، یکی کاربری، یکی هم فیلدها، عین متن رو با ctrl + F سرچ کن پیدا می کنینشد از پوشه lang هاست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .