hidden ارسال شده در شهریور 12، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 12، 2014 سلامدوستان ماژول محصولات هم شاخه عنوان محصول کوتاه و چپ چین هست چطوری میشه کاراکتر هارو بیشتر و وسط چین کرد ؟! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در شهریور 13، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 13، 2014 به css اون قسمت باید text-align: right; داده بشه و البته در صورت نیاز فقط به بخش والد "متن و قیمتش" یک direction: rtl; نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در شهریور 13، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 13، 2014 به css اون قسمت باید text-align: right; داده بشه و البته در صورت نیاز فقط به بخش والد "متن و قیمتش" یک direction: rtl;عزیز به مسیر زیر رفتم اما کد بالا اصلا توش نیست.. ممنون میشم زحمت بکشید و فایل تغییر داده شده این مشکل رو ضمیمه کنید public_html/modules/productscategory/css/productscategory.css نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در شهریور 13، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 13، 2014 با دقت نخوندید دیگه گفتم باید اضافه کنید این کد رو. به آموزش فایر باگ مراجعه کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در شهریور 15، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 15، 2014 ادمین جان متاسفانه نمیتونم با fire bug کار بکنم... اخه وقتی رو یه قسمت کلیک میکنی معلوم نمیکنه تو کدوم قالب و کدوم خط باید ویرایش بشه... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در شهریور 16، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 16، 2014 پیدا کردن فایل های tpl یک بحث تجربی هست. اما فایل های css رو فایرباگ با خط و محلشون بهتون نشون میده سمت راست. آموزش فایر باگگ رو مطالعه کنید پیروز باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nmh13 ارسال شده در تیر 27، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 27، 2015 سلام منم همین مشکل دارم به 14 اپدیت کردم اینجوری شدهadd to cart هم تو ترجمه نبود همهش سرچ کردمچجوری اوکی میشه؟ http://8pic.ir/images/z8u0p8fifj6gopymuxly.jpg نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در تیر 27، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 27، 2015 این ترجمه هایی که توی عکس گذاشتید مربوط به ماژول هست. در بخش ترجمه ماژول ها باید ترجمه شون کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nmh13 ارسال شده در آبان 29، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 29، 2015 سلاممنم همین مشکل دارم به 14 اپدیت کردم اینجوری شدهadd to cart هم تو ترجمه نبودهمهش سرچ کردمچجوری اوکی میشه؟ متاسفانه هنور هم این مشکل دارم ازدوستان راهنمایی عملی میخوام(کدوم فایل و چجوری ادیت کنم)قسمت ترجمه مازول هم add to cardنداشت.2.از چپ به راست هست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آبان 30، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 30، 2015 قالبتون رو از جایی تهیه کردید؟ اگر در بخش ترجمه ها نباشه مشکل از قالبتونه (توجه کنید که موقع ترجمه ماژول اسم قالب رو درست انتخاب کنید) برای اون قیمت هم باید بهش دو خط کد css اضافه کنید (راهنمای کار با فایرباگ در انجمن رو مطالعه کنید) direction: rtl; text-align: right; نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nmh13 ارسال شده در آبان 30، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 30، 2015 قالبتون رو از جایی تهیه کردید؟ اگر در بخش ترجمه ها نباشه مشکل از قالبتونه (توجه کنید که موقع ترجمه ماژول اسم قالب رو درست انتخاب کنید) برای اون قیمت هم باید بهش دو خط کد css اضافه کنید (راهنمای کار با فایرباگ در انجمن رو مطالعه کنید) direction: rtl; text-align: righقالب دیفالت خود انجمن هست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آبان 30، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 30، 2015 خب راه حلش رو بهتون گفتم دیگه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nmh13 ارسال شده در آبان 30، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 30، 2015 وقتی تو فایر باگ تغییرات انجام دادم از کجا باید فهمید که فایل اصلی کجا قرار داره برای اعمال تغیرات ایا همون glubal_rtl. css هست؟ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آبان 30، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 30، 2015 توی همون فایرباگ سمت راست اسم فایل رو میزنه و وقتی روش موس رو نگه دارید آدرس فایل رو هم بهتون میگه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nmh13 ارسال شده در آبان 30، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 30، 2015 توی همون فایرباگ سمت راست اسم فایل رو میزنه و وقتی روش موس رو نگه دارید آدرس فایل رو هم بهتون میگهتو عکس مشخص کردم "آدرس میزنه فایل کش درسته؟تو کش هم اون قسمت وجود ندارهhttp://8pic.ir/images/588urj64jc5p44c58u32.jpg نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آبان 30، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 30، 2015 پارامترهای پیشرفته - کارایی ccc رو برای css خاموش کنید و سایتتون رو رفرش کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nmh13 ارسال شده در دی 14، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 14، 2015 این add to cart رو پیدا نکردم تمام ماژول ها رو گشتمحالا چطوری میتونم این کلا حذفش کنم فقط اسم و قیمت باشه کافی هستhttp://uupload.ir/files/7f24_qqq.jpg نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در دی 15، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 15، 2015 اگر ترجمه ماژولش مشکلی نداشته باشه اسم ماژول productscategory هستاگر نه اول به پوشه themes/yourtheme/modules/productscategory مراجعه کنید و فایل productscategory.tpl رو ویرایش کنید بخش add to cart مشخص هست اگر آدرسی که گفتم وجود نداشت به این آدرس مراجعه کنید modules/productscategory و همین فایل رو ویرایش کنید واکنش ها : mahditaher 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mahyar_soft ارسال شده در دی 23، 2017 گزارش Share ارسال شده در دی 23، 2017 اگر ترجمه ماژولش مشکلی نداشته باشه اسم ماژول productscategory هست اگر نه اول به پوشه themes/yourtheme/modules/productscategory مراجعه کنید و فایل productscategory.tpl رو ویرایش کنید بخش add to cart مشخص هست اگر آدرسی که گفتم وجود نداشت به این آدرس مراجعه کنید modules/productscategory و همین فایل رو ویرایش کنید این کار رو هم کردم ولی نشد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .