shop-presta ارسال شده در شهریور 13، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 13، 2014 سلام عکس : http://up.vbiran.ir/uploads/9575140266427043247_965.png مشکل 1 : لوگو جاش بهم خوردهسوال 2 : چگونه میتوانم که جای " خوش آمدید | ورود " را تغییر بدهم ؟ چگونه میتوانم یک گزینه ثبت نام هم در همون قسمت اضافه کنم ؟3- کد های قالب رو از کجا میتونم دستکاری کنم؟4- چگونه میتوانم منوی پرفروشترین ها و محصولات ویژه را در این قالب به نمایش بگذارم ؟ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در شهریور 13، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 13، 2014 برای انسجام انجمن ، مشکلات هر قالبی رو در تاپیک همون قالب ارسال کنید ، اگه واسه هر مشکل یه تاپیکی هر فرد بزنه که دیگه .... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shop-presta ارسال شده در شهریور 13، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 13، 2014 برای انسجام انجمن ، مشکلات هر قالبی رو در تاپیک همون قالب ارسال کنید ، اگه واسه هر مشکل یه تاپیکی هر فرد بزنه که دیگه ....سلام . آخه تاپیک قالب رایگان رو پیدا نکردم . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shop-presta ارسال شده در شهریور 13، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 13، 2014 جناب مدیر میشه در همین تاپیک من رو راهنمایی کنید؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در شهریور 13، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 13، 2014 آدرس سایت بدین موقع سوال کردن . سوال دوم برین بخش ترجمه ها تو مدیریت و اون ورود رو به ورود / ثبت نام تغییر بدین .برای تغییر قالب هم خوب مشخصه به پوشه themes برین و برین داخل پوشه قالبتون . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shop-presta ارسال شده در شهریور 13، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 13، 2014 آدرس سایت بدین موقع سوال کردن . سوال دوم برین بخش ترجمه ها تو مدیریت و اون ورود رو به ورود / ثبت نام تغییر بدین .برای تغییر قالب هم خوب مشخصه به پوشه themes برین و برین داخل پوشه قالبتون .آخه روی یه ساب دامین فروشگاه رو بالا آوردم برای تست .یه مشکل دیگه اینه که در سبد خرید ، اون دکمه ضربدری قرمز برای حذف سفارش وجود ندارهعکس (فلش آبی رنگ) : http://up.vbiran.ir/uploads/22071140269135119020_Untitled.png نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shop-presta ارسال شده در شهریور 14، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 14، 2014 آدرس سایت بدین موقع سوال کردن . سوال دوم برین بخش ترجمه ها تو مدیریت و اون ورود رو به ورود / ثبت نام تغییر بدین .برای تغییر قالب هم خوب مشخصه به پوشه themes برین و برین داخل پوشه قالبتون .سلام . ممنونیک مشکل دیگر در پست قبلی اضافه شددر مورد سوال دوم ، در قسمت مدیریت >>بومی سازی >> ترجمه ها را نگاه کردم اما گزینه ای به نام ورود / ثبت نام وجود نداشتدر مورد سوال سوم ، میخواستم بدونم که کد های صفحه اصلی ؟ css ها در کدام قسمت هستند ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shop-presta ارسال شده در شهریور 15، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 15، 2014 جناب مدیر امکانش هست که بنده را راهنمایی کنید ؟ بنده فروشگاهم تا چند وقت دیگه افتتاح میشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در شهریور 15، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 15، 2014 آموزش کار با فایرباگ رو تو گوگل جستجو کنید ، به این وسیله میتونید کدهای css رو ببینید کجا هستن .در مورد ترجمه ها هم ، موقع ترجمه ، باید ترجمه ماژول ها رو انتخاب کنید و همچنین قالبی هم که استفاده میکنید نیز باید انتخاب کنید اونجا . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shop-presta ارسال شده در شهریور 15، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 15، 2014 آموزش کار با فایرباگ رو تو گوگل جستجو کنید ، به این وسیله میتونید کدهای css رو ببینید کجا هستن .در مورد ترجمه ها هم ، موقع ترجمه ، باید ترجمه ماژول ها رو انتخاب کنید و همچنین قالبی هم که استفاده میکنید نیز باید انتخاب کنید اونجا .ممنون در مورد این چند تا مشکل هم میشه راهنمایی کنید؟1- در سبد خرید ، اون دکمه ضربدری قرمز برای حذف سفارش وجود ندارهعکس (فلش آبی رنگ) :http://up.vbiran.ir/uploads/22071140269135119020_Untitled.png 2 - لوگو جاش بهم خوردهhttp://up.vbiran.ir/uploads/9575140266427043247_965.png 3- چگونه می توانم اندازه کادر جست و جو را کمتر کنم ؟ 4 - چگونه میشه در همون قسمت اصلی محصولات فروشگاه ، یک قسمت مثلا به نام " جدید ترین بازی ها در شاخه کامپیوتر " گذاشت ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shop-presta ارسال شده در شهریور 16، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 16، 2014 همچنان منتظر راهنمایی های دوستان هستم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shop-presta ارسال شده در شهریور 16، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 16، 2014 آپ ... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در شهریور 16، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 16، 2014 سلامدوست عزیز قالب رایگان پشتیبانی نداردیا باید خودتون با استفاده از سی اس اس و فایرباگ مشکلات قالب رو حل کنیدیا درخواست بدید تا براورد هزینه بشه و انجام بشه موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در شهریور 16، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 16، 2014 قبلا هم تاکید کردم آدرس سایت باید بدین ، یا آدرس جایی که نصبه و دارین کار میکنید ، هیچ کدام از سوالات شما مثل اینکه لوگو جابجا شده بدون دیدن سایت جواب ندارن . سوالاتی مثل چجوری میتونم اینجا رو کوچیک کنم یا بزرگ هم سوالاتی هستند که حتی برای قالب های پولی هم جواب نمیدیم ، چون شخصی سازی محسوب میشه و جدا از این مسئله باید فرد سوال کننده یه سری اطلاعات اولیه از طراحی بلد باشه تا پاسخ دریافت کنه و اون پاسخ هم به دردش بخوره . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shop-presta ارسال شده در شهریور 17، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 17، 2014 ممنونهنگامی که میخوام کد های قالب رو ویرایش کنم با ارور زیر رو به راه میشوم : هشدار! پيكربندي PHP شما حداکثر تعداد فیلدهایی که در یک فرم ارسال میشوند را محدود میکند:1000 برای max_input_vars. لطفا از ارایه کنندههاست خود برای افزایش محدودیت سوال کنید و درخواست کنید تا محدودیت برسد به 1433 حداقل یا به طور دستی فایل ترجمه را ویرایش کنید میشه بگید که css های مربوط به قالب کجا هستن ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .