saeidghodrati ارسال شده در شهریور 14، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 14، 2014 با سلامدر زمان باز سازی تصاویر بند انگشتی این ارور مشاهده میشه لطفا راهنمایی کنید http://piltanshop.com/img/admin/close.png Original image is missing or empty (/home/dadrad/domains/piltanshop.com/public_html/img/p/1/9/6/6/1966.jpg)for product ID 4788اینو تو انجمن مطرح کردم شاید دوستان هم به این مشکل بر خوردند نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saeidghodrati ارسال شده در شهریور 15، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 15، 2014 نظری ندارید؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در شهریور 15، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 15، 2014 عکس در محل گفته شده وجوداره؟ Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saeidghodrati ارسال شده در شهریور 15، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 15، 2014 عکس در محل گفته شده وجوداره؟ Sent from my Xperia using Tapatalk proاصلا از اینجا به بعدش نیست/domains/piltanshop.com/public_html/img/p/1/9/6فقط تا اینجاش هست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در شهریور 15، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 15، 2014 خب این میگه که عکس شماره ۱۹۶۶ برای محصول ۴۷۸۸ عکس صحیح نداره Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saeidghodrati ارسال شده در شهریور 17، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 17، 2014 من یک بار دیگه عکس محصول رو کلا پاک کردم دوباره آپلود کردم و لی بازم همین ارور میده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در شهریور 17، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 17، 2014 در محصول گفته شده عکس ها در بخش کاربری یا مدیریت مشکلی ندارن؟ ممکنه این خطا بی مورد باشه Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saeidghodrati ارسال شده در شهریور 17، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 17، 2014 خب آخه اجازه نمیده باز سازی تصاویر بند انگشتی انجام بشه البته الان مشکلی ندارم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .