moghimi ارسال شده در شهریور 15، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 15، 2014 با سلام خدمت اعضای انجمندرباره عکس محصولات فروشگاهی مثل م*ی*ه*ن استور یا بعضی فروشگاه های دیگه سوال داشتمعکس ها رو با چه نرم افزار درست می کنن؟ چون هم زاویه دار نیست هم تکست چر های زیبایی داره ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در شهریور 30، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 30، 2014 با سلام خدمت اعضای انجمندرباره عکس محصولات فروشگاهی مثل م*ی*ه*ن استور یا بعضی فروشگاه های دیگه سوال داشتمعکس ها رو با چه نرم افزار درست می کنن؟ چون هم زاویه دار نیست هم تکست چر های زیبایی داره ممنونبا سلام با توجه به عنوان تاپیک مجبور به نوشتن ایراد در این تاپیک شدمعکس محصولات نسخه 1.6 فقط اولین عکس محصول رو به بازدید کننده نشون می ده تیک های عکس ها هم خورده ، ایراد کار کجاستمثلا 3 تا عکس برای محصول تعریف می کنم فقط اولین عکس رو نشون می دهممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در مهر 1، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 1، 2014 آدرس فروشگاه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در مهر 1، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 1، 2014 آدرس فروشگاه؟با سلام www.takdad.comممنون از لطفتون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در مهر 1، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 1، 2014 نمیدونم والا. نیاز به بررسی دقیق تری داره. از اول اینجوری بود یا بعد یه مدت اینطور شد؟ چون توی دموی پرستا پارسی و انگلیسی درسته و کار میکنه. منتظر نظر سایر دوستان بمونید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در مهر 1، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 1، 2014 نمیدونم والا. نیاز به بررسی دقیق تری داره. از اول اینجوری بود یا بعد یه مدت اینطور شد؟ چون توی دموی پرستا پارسی و انگلیسی درسته و کار میکنه. منتظر نظر سایر دوستان بمونیدبا سلام توی لوکال هم درست هست البته یه مشکل دیگه هم من تاپیک زده بودم هنوز پاسخی داده نشده باز هم اعلام می کنم شاید به هم ربط داشته باشه اونم اینکه جای سبد خرید توی لوکال و دمو با هاست تفاوت کرده این هم شاید دلیلی داره و به ماجرا ربط داشته باشهممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در مهر 1، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 1، 2014 کلا قالبتون یخورده بهم ریختست. پیشنهاد میکنم دوباره پرستا رو در یک پوشه دیگه روی هاستتون نصب کنید ببینید باز هم مشکل دارید؟ به نظر میرسه بد نصب کردید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در مهر 1، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 1، 2014 کلا قالبتون یخورده بهم ریختست. پیشنهاد میکنم دوباره پرستا رو در یک پوشه دیگه روی هاستتون نصب کنید ببینید باز هم مشکل دارید؟ به نظر میرسه بد نصب کردیدسلام راه دیگه ای نداره؟چون من کلی روی سایت مخصوصا سئوش کار کردم و این ور اونور هم لینک ها م رو ثبت کردم اونوقت کل زحمتهام می پره و کلی ارور 404 واسم می مونه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در مهر 1، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 1، 2014 مشخصات مدیریت رو پیام خصوصی کنید بررسی کنم . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در مهر 2، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 2، 2014 کلا قالبتون یخورده بهم ریختست. پیشنهاد میکنم دوباره پرستا رو در یک پوشه دیگه روی هاستتون نصب کنید ببینید باز هم مشکل دارید؟ به نظر میرسه بد نصب کردیدسلام راه دیگه ای نداره؟چون من کلی روی سایت مخصوصا سئوش کار کردم و این ور اونور هم لینک ها م رو ثبت کردم اونوقت کل زحمتهام می پره و کلی ارور 404 واسم می مونهگوش نمیکنید دیگه! من که نگفتم فروشگاهتون رو پاک کنید! گفتم توی یک پوشه دیگه دوباره پرستا رو نصب کنید ببینیم روی اون مشکل داره یا خیر؟ این نشون میده اگه درست کار کنه مشکل از نصب بد فروشگاه شما بوده و میشه فروشگاه رو درست کرد ولی اگر در اون پوشه هم مشکل پابرجا باشه نشون میده مشکل یا از فایل zip ای که دانلود کردید یا سرور پیروز باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در مهر 2، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 2، 2014 کلا قالبتون یخورده بهم ریختست. پیشنهاد میکنم دوباره پرستا رو در یک پوشه دیگه روی هاستتون نصب کنید ببینید باز هم مشکل دارید؟ به نظر میرسه بد نصب کردیدسلام راه دیگه ای نداره؟چون من کلی روی سایت مخصوصا سئوش کار کردم و این ور اونور هم لینک ها م رو ثبت کردم اونوقت کل زحمتهام می پره و کلی ارور 404 واسم می مونهگوش نمیکنید دیگه! من که نگفتم فروشگاهتون رو پاک کنید! گفتم توی یک پوشه دیگه دوباره پرستا رو نصب کنید ببینیم روی اون مشکل داره یا خیر؟ این نشون میده اگه درست کار کنه مشکل از نصب بد فروشگاه شما بوده و میشه فروشگاه رو درست کرد ولی اگر در اون پوشه هم مشکل پابرجا باشه نشون میده مشکل یا از فایل zip ای که دانلود کردید یا سرور پیروز باشیدسلام چشم مدیر جان نصب می کنم و دوباره خبر می دم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در مهر 2، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 2، 2014 منم بررسی کردم نتونستن چیزی بفهمم ، یه پرستای دیگه نصب کنید و از دستکاری کردن هم خودداری کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .