hmisland ارسال شده در شهریور 16، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 16، 2014 سلاممن زمان نصب ادرس ایمیل شخصی تنظیم کردم روی پرستاشاپ، حالا می خوام اونو روی ایمیل شرکتی تنظیم کنم که ایمیل های ارسالی از طرف سایت با اون آدرس به مشتری برسه.کجا باید تغییر بدم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در شهریور 17، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 17، 2014 فکر میکنم در بخش تنظیمات - مغازه ها Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hmisland ارسال شده در شهریور 17، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 17، 2014 در تنظیمات مغزه ها نداریم، تماس های فروشگاه داریم و من البته تغییر دادم آدرس ایمیل رو ولی تغییری در فرستنده ایمیل از طرف سایت ایجاد نشدفکر میکنم در بخش تنظیمات - مغازه ها Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در شهریور 17، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 17، 2014 مدیریت - تماس ها رو ببینید Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hmisland ارسال شده در شهریور 22، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 22، 2014 دانوش جان ظاهرا سادست.ولی با هیچ یک از کارایی که گفتی تغییر نکرد.هنوز از اون ایمیل اول که ست کردم ایمیل های اطلاع رسانی ارسال می شه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در شهریور 28، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 28، 2014 ماژول اطلاع رسانی رو هم ببینید و تنظیم کنید Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در مهر 4، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 4، 2014 ماژول اطلاع رسانی رو هم ببینید و تنظیم کنید Sent from my Xperia using Tapatalk proسلام توی تنظیمات پیشرفته - ایمیل رو انتخاب کنین و ست کنین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amirrzd ارسال شده در مهر 14، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 14، 2015 من به این مشکل برخورده بودم. راه حلش رو بنویسم شاید به درد کسی خورد. طبق گفته آقا بهمن باید از طریق «پارامترهای پیشرفته>ایمیل» تنظیمات ایمیل رو انجام بدید.اما همچنان ایمیلی که برای مشتری ارسال میشه ایمیل فرستنده رو همون ایمیلی که موقع نصب و راه اندازی فروشگاه ثبت کردید میزنه.باید از طریق «تنظیمات>تماسهای فروشگاه» قسمت «ایمیل فروشگاه» رو اصلاح کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hikcenter ارسال شده در مهر 24، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 24، 2015 من به این مشکل برخورده بودم. راه حلش رو بنویسم شاید به درد کسی خورد. طبق گفته آقا بهمن باید از طریق «پارامترهای پیشرفته>ایمیل» تنظیمات ایمیل رو انجام بدید.اما همچنان ایمیلی که برای مشتری ارسال میشه ایمیل فرستنده رو همون ایمیلی که موقع نصب و راه اندازی فروشگاه ثبت کردید میزنه.باید از طریق «تنظیمات>تماسهای فروشگاه» قسمت «ایمیل فروشگاه» رو اصلاح کنید. سلام خدا خیرت بدهبرای من جای ایمیلی که دادم [email protected] رو میفرستادالان مشکلم حل شد و با [email protected] میفرسته با تشکرهایک سنتر فروش کلیه محصولات هایک ویژن در فروشگاه اینترنتی هایک سنتر (دوربین مداربسته هایک ویژن)دوربین آنالوگ hikvision دوربین توربو اچ دی hikvision دوربین تحت شبکه hikvision دی وی آر hikvision دی وی آر توربو اچ دی hikvision ان وی آر hikvision نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .