gameshop ارسال شده در شهریور 19، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 19، 2014 سلام. چند تا سوال در مورد قالب مدیا داشتم : 1.ماژول پیشنهادات ویژه رو میشه روی این قالب فعال کرد؟2.میشه منو رو ابشاری کرد؟3.چرا دموی نسخه 1.5 این قالب حذف شده؟4.میشه لینک دمو نسخه 1.5 این قالب (high resolution) رو برام بزارید؟ با تشکر. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در شهریور 19، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 19، 2014 این قالب دیگه تغییر نخواهد کرد ، آپدیت نخواهد شد و توصیه میشه از خرید این قالب اجتناب کنید ( بنده به عنوان طراح این قالب اینو میگم ) در حال تهیه قالب های بسیار مناسب و با کیفیتی هستیم که به مرور به بازارچه اضافه خواهند شد ، قالبی زیباتر از این در همین سبک و سازگار با نسخه 1.6 و کاملا ریسپانسیو طراحی میکنم ، طی حداکثر یک ماه آینده . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
gameshop ارسال شده در شهریور 19، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 19، 2014 سلام اقا بهمن.من الان نیاز به این قالب دارم و کارم فوری هست.حالا ان شالله از این استفاده میکنیم و زمانی که قالب های جدید اومد عوض میکنیم.ممنون میشم جواب سوال ها هم برام بزارید.مخصوصا دمو.ممنون.و حالا که این قالب دیگه هیچ کاری روش صورت نمیگیره شما یک خدمتی به کل اعضا بکنید و اینکه قالب رو با قیمت ارزانتر یا رایگان منتشر کنید.با تشکر. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در شهریور 20، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 20، 2014 سلام اقا بهمن.من الان نیاز به این قالب دارم و کارم فوری هست.حالا ان شالله از این استفاده میکنیم و زمانی که قالب های جدید اومد عوض میکنیم.ممنون میشم جواب سوال ها هم برام بزارید.مخصوصا دمو.ممنون. و حالا که این قالب دیگه هیچ کاری روش صورت نمیگیره شما یک خدمتی به کل اعضا بکنید و اینکه قالب رو با قیمت ارزانتر یا رایگان منتشر کنید.با تشکر.ما قالب ها رو ارزان نمیکنیم ، اما رایگان میتونیم بکنیم در برخی مواقع با درخواست شما موافقت میشه و این قالب رایگان در بازارچه قرار داده شد . میتوانید وارد بازارچه شده و دانلود کنید ( دو قالب داخل فایل زیپ قرار دارد که یکی تمام صفحه و دیگری عرض ثابتی دارد و هر دو مخصوص نسخه 1.5.4.1 می باشند ، روی نسخه 1.5.6.2 هم شاید کار کنه این قالب ، اما تست نشده از طرف ما ) موفق باشید برای دانلود رایگان به بازارچه مراجعه کنید . نکتهمهم : به دلیل رایگان شدن این قالب ، طبیعتا پشتیبانی نیز نخواهد داشت و دوستانی که این قالب رو به رایگان دانلود میکنن ، لطفا تقاضای پشتیبانی ارسال نفرمایند ، چون رسیدگی نمی گردد . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
farbod.de ارسال شده در مهر 10، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 10، 2014 سلام اقا بهمن.من الان نیاز به این قالب دارم و کارم فوری هست.حالا ان شالله از این استفاده میکنیم و زمانی که قالب های جدید اومد عوض میکنیم.ممنون میشم جواب سوال ها هم برام بزارید.مخصوصا دمو.ممنون. و حالا که این قالب دیگه هیچ کاری روش صورت نمیگیره شما یک خدمتی به کل اعضا بکنید و اینکه قالب رو با قیمت ارزانتر یا رایگان منتشر کنید.با تشکر.ما قالب ها رو ارزان نمیکنیم ، اما رایگان میتونیم بکنیم در برخی مواقع با درخواست شما موافقت میشه و این قالب رایگان در بازارچه قرار داده شد . میتوانید وارد بازارچه شده و دانلود کنید ( دو قالب داخل فایل زیپ قرار دارد که یکی تمام صفحه و دیگری عرض ثابتی دارد و هر دو مخصوص نسخه 1.5.4.1 می باشند ، روی نسخه 1.5.6.2 هم شاید کار کنه این قالب ، اما تست نشده از طرف ما ) موفق باشید برای دانلود رایگان به بازارچه مراجعه کنید . نکتهمهم : به دلیل رایگان شدن این قالب ، طبیعتا پشتیبانی نیز نخواهد داشت و دوستانی که این قالب رو به رایگان دانلود میکنن ، لطفا تقاضای پشتیبانی ارسال نفرمایند ، چون رسیدگی نمی گردد .سلام آقا بهمن این قالبو که رایگان کردین دانلود نمیشه لطفا لینکشو درست کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
بهنام ارسال شده در اسفند 11، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 11، 2014 سلامتو بازارچه دانلود نمیشه. یعنی لینکی وجود نداره. لطفا راهنمایی کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
بهنام ارسال شده در اسفند 11، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 11، 2014 آقا بهمن چجوری میشه این قالبو دریافت کرد؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sajad-tnt ارسال شده در اسفند 30، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 30، 2014 سلام.ببخشید متاسفانه این قالب رو نمیشه از بازارچه دانلود کرد (لینکش مشکل داره).اگه امکان داره دوستانی که این قالب رو دراختیار دارن, لینکش رو اینجا قرار بدهند, تا ماهم استفاده کنیم. مـوفق باشــید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .