lost_z ارسال شده در شهریور 19، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 19، 2014 سلام دوستان. من تقریبا 1 ساعت منتظر موندم قالب جدید در این ماژول آپلود بشه به 3 روش امتحان کردم اما بازم تو انتظار میمونه . چطور باید درستش کنم حتی ماژول رو یک بار حذف و دوباره نصب کردم.اما بازم درست نشد.عجیبه تو لوکال که کار کرد ولی تو هاست کار نکرد. اگر ممکنه یک لینک ماژول دیگه برای نصب قالب معرفی کنید. ممنون. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در شهریور 19، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 19، 2014 سلامدیباگ رو روشن کنید ، احتمالا خطایی وجود دارهاگه خطایی مشاهده نکردید باید فایل خطاهای سرورتون رو بررسی کنید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
lost_z ارسال شده در شهریور 20، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 20، 2014 تو صفحه ی ماژول پیغام( خطا در زمان خارج کردن از حالت فشرده) میده .این یعنی چی ؟ چطور میتونم درستش کنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در شهریور 20، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 20، 2014 قبل از پرسش سوال جستجو کنید. تابع ZipArchive فعال نیست روی هاستتون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
lost_z ارسال شده در شهریور 20، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 20، 2014 ببخشید اگر منظورتون اینه که هاست نمیتونه فایل های زیپ رو اکسترکت کنه.ولی این کاررو تو قسمت ماژول ها به راحتی انجام میده.یعنی مازول رو نصب میکنه.اگر منظورم اشتباهه لطفا بگید.تا به پشتبان هاستم اطلاع بدم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در شهریور 20، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 20، 2014 ببینید ارتباطی به اون نداره نمیدونم دلیلش چیه ولی همون تابعی رو که گفتم بگید روی سرورتون بررسی کنن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .