t3.nano ارسال شده در شهریور 23، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 23، 2014 سلام، امیدوارم که همگی خوب و سلامت باشیدمن روی local فروشگاهم رو ساختم و به راحتی تمام محصولات و... رو اضافه کردم و هیچ مشکلی با دیتابیس نداشتم اما بعد از قرار دادن فایل ها و Importکردن دیتابیس روی هاست خطای زیر را میدهد اطلاعات وارد شده در setting.inc.phpبه این صورت تنظیم شده: define('_DB_SERVER_', 'localhost'); define('_DB_NAME_', 'نام دیتا بیس'); define('_DB_USER_', 'یوز دیتابیس'); define('_DB_PASSWD_', 'پسورد'); define('_DB_PREFIX_', 'پیشوند_'); بعد از آپلود سایت، سایت به درستی بالا نمیآد و ارور زیر را میدهد که ضمیمه کردمدوستان لطفا در صورت امکان راهنمایی کننپیشاپیش از همگی ممنونمگفتگوهای گذشته را خوندم و دو تغییر زیر را انجام دادم1- در فایل کانفیگ تغییر زیر را انجام دادمdefine('_DB_SERVER_', 'localhost'); 2- در جدول ps_shop_url` فیلد دومین را به example.ir و فیلد physical_url را به /localhost/ تغییر دادم ولی باز هم درست نشد.و هنگامی که آدرس سایت را در مرورگر میزنم ریدایرکت میشه به آدرس زیرhttp://www.example.ir/localhost/index.php?بازم لطفا کمک نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
t3.nano ارسال شده در شهریور 23، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 23، 2014 مقادیر فیلد جدول ps_shop_url را به زیر تبدیل کردم PS_SHOP_DOMAIN =example.ir PS_SHOP_DOMAIN_SSL = example.ir physical_uri = / و در نهایت فایل کانفیگ هم به صورت زیر شد define('_DB_SERVER_', 'localhost'); define('_DB_NAME_', 'l7io4at6ir_prestashop2'); define('_DB_USER_', 'l7io4at6ir_user'); define('_DB_PASSWD_', '*****'); define('_DB_PREFIX_', 'ps_'); define('_MYSQL_ENGINE_', 'InnoDB'); define('_PS_CACHING_SYSTEM_', 'CacheMemcache'); . . . lمتاسفانه هنوز سایت بالا نمیآید و الان سایت پیغام Server not found میدهدلطفا راهنمایی فرماییدمیتونم الان اطمینان بهتون بدم که تمام تاپیکهای مربوط را خوندم و کلی هم جستجو کردم ولی هنوز نتونستم راه حلی پیدا کنمپیشاپیش از راهنماییتون ممنونم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در شهریور 23، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 23، 2014 مشکل از فایل htacssess هست احتمالا که باید پاک کنید از رو هاست . چون تنظیماتتون درسته . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
t3.nano ارسال شده در شهریور 23، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 23، 2014 سلامپاکش کردم ولی هنوز صفحه ای بالا نمیآد!نمیدونم چیکار کنم!؟کاملا گیج شدم! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در شهریور 23، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 23، 2014 هاستتون چیه ؟ ویندوزه ؟ آدرس سایتتون رو بذارید تا ببینی م. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .