mjafari27 ارسال شده در شهریور 23، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 23، 2014 سلام امکان مرتب کردن مقدار ویژگیها در جستجوی لایه ای وجود دارد؟ مثلا در جستجوی لایه ای میخواهم مقدارهای انداره صفحه نمایش از کوچک به بزرگ مرتب باشد و به اینصورت نمایش بدهد 4 اینچ 5 اینچ 6 اینچhttp://buysa.ir/11-%D9%85%D9%88%D8%A...D8%A8%D9%8A نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mjafari27 ارسال شده در شهریور 24، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 24، 2014 کسی بلد نیست ویژگی ها را مرتب کند؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در شهریور 24، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 24، 2014 سلاممواردی که در جستجوی لایه ای نمایش داده میشه، اگه از قسمت "مشخصه ها و مقادیر" تعریف شده باشه، میتونید در همون قسمت اونا رو جابجا کنید تا به ترتیب دلخواه قرار بگیرند ولی اگه مربوط به ویژگیها باشه این امکان وجود نداره و باید به ترتیب اونا رو وارد کنید. موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mjafari27 ارسال شده در شهریور 24، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 24، 2014 سلام کسی هست بتواند هسته پرستا را طوری دستکاری کنه که بشود مقادیری که برای هر ویژگی وارد میکنیم را بصورت دستی مرتب کنیم.مثلا وقتی یک ویژگی به نام "حافظه داخلی " تعریف میکنیم و مقادیر 1گیگ2 گیگو...را برای ان تعریف میکنیم.بتوانیم در انتها این مقادیر (1 گیگ و....)را بصورت دستی مرتب کنیم این مشکل بخاطر این است که من از قبل نمیدونم ویژگی محصولاتی که قرار است بگذارم چه مقادیری دارد که انها را مرتب شده وارد کنم تعداد محصولات هم زیاد است مثلا 1000 مدل گوشی موبایل است و لپتاپ و ...من شدیدا نیاز دارم بتونم مقادیر هر ویژگی را بصورت دستی مرتب کنمهزینه ان را هم پرداخت میکنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در شهریور 24، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 24، 2014 سلاممیشه کاری کرد به ترتیب نام قرار بگیرندبصورت دستی هم میشه ولی خیلی زمانبره موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در شهریور 24، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 24، 2014 تاپیک در مورد جستجوی لایه ای هستلطفا نظم انجمن رو حفظ کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در شهریور 25، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 25، 2014 سلاماین آموزش رو میذارم ولی هیچ سوال دیگه ای در این زمینه جواب داده نمیشه چون فرصت بررسی بیشتر رو ندارم. اگه نتونستین انجام بدین از طریق بازارچه درخواست بدید تا با هزینه براتون انجام بشه : در پوشه classes فایل product.php رو باز کنید. سپس تابع getFrontFeaturesStatic رو در این فایل پیدا کنید. در اواخر تابع، نوشته ORDER BY f.position ASC'رو بصورت زیر تغییر بدیدORDER BY fl.name ASC'با این کار فکر میکنم ویژگیها بر اساس نام مرتب خواهند شد و مشکل شما در جستجوی لایه ای هم حل میشه. البته تست نکردم موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .