aristar ارسال شده در شهریور 24، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 24، 2014 سلام دوستانمن میخاستم شاخه جدید تو فروشگاه ایجاد کنم برای همین اول تمامی شاخه های موجود مثل آیپاد و .. رو پاک کردم ولی الان که میخام شاخه اضافه کنم نمیتونم.اولا میخام شاخه که درست کنم باید حداقل دو تا درست کنم تا توی لیست شاخه ها نشون داده بشه. بعدش اینکه شاخه ها رو که اضافه میکنم توی لیست شاخه ها در صفحه اصلی فروشگاه نشون داده نمیشه. حتی محصولات رو به شاخه ها هم اضافه میکنم باز هم نشون داده نمیشه. ماژول مربوط به شاخه ها رو هم بازنشانی کردم بازم تاثیر نکرد.دیگه مستاصل شدم نمیدونم چیکار کنم! ممنون میشم یکی راهنمایی کنه! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در شهریور 24، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 24، 2014 آدرس سایتتون رو لطف کنید . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
salambaba.com ارسال شده در شهریور 24، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 24، 2014 سلاممنم این مشکل برام پیش اومده احتمال میدم مشکل از به روز رسانی یک ماژول بوده باشه.اما نمیدونم کدوم ماژوله؟از کجا باید پیدا کنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
aristar ارسال شده در شهریور 24، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 24، 2014 آدرس سایتتون رو لطف کنید .خب فعلا دارم روی لوکال تست میکنم. اگر مشکل رفع نشه اصلا منطقی نیست ببرم روی نت! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
aristar ارسال شده در شهریور 24، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 24، 2014 مشکل رو رفع کردم ولی دلیلش رو نفهمیدم چی بود!!!البته حدس میزنم یه چیزایی ولی شایدم اشتباهه!برای رفعش هم مجبور شدم دوباره پرستا رو از اول نصب کردم و قبل از اینکه شاخه های دیگه رو پاک کنم شاخه های خودم رو ایجاد کردم و مشکل حل شد! برای علت مشکل هم این حدسو میزنم.بعد از اینکه همه شاخه ها پاک میشن یه گزینه ظاهر میشه به اسم افزودن شاخه ریشه جدید. وقتی اون رو میزنی فکر میکنم تنظیمات خاصی داره که باید بزنی!(چقدر آماتوری نوشتم خداییش!!!!) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
salambaba.com ارسال شده در شهریور 24، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 24، 2014 مرد حسابی اینو برا کی نوشتی؟این رفع مشکل بود؟زیر دیپلم حرف بزن بفهمیم.سپاس نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در شهریور 24، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 24، 2014 شاخه ها باید زیرمججموعه شاخه خانه باشند. یعنی ابتدا وارد خانه شده و افزودن را بزنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
aristar ارسال شده در شهریور 25، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 25، 2014 مرد حسابی اینو برا کی نوشتی؟این رفع مشکل بود؟زیر دیپلم حرف بزن بفهمیم.سپاسگفتم که رفع مشکل نبود.تنها راه حلش اینه که از اول دوباره نصب بشه و قبل از اینکه همه شاخه ها پاک بشه حداقل یه شاخه ایجاد کنید بعد اونا رو پاک کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
alirezahonarfar ارسال شده در مهر 7، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 7، 2014 1 سوال فنی؟چطور1شاخه جدید بجز خانه می تونیم بسازیم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در مهر 7، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 7، 2014 کاتالوگ > شاخه ها > افزودن جدید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مهر 9، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 9، 2014 این مدل شاخه قابل استفاده نخواهد بود و فقط برای مولتی شاپ میشه استفاده کرد.اگر منظورتون در منوی بالا هست در انجمن جستجو کنید، پاسخ داده شده Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .