nasserheidary ارسال شده در بهمن 18، 2012 گزارش Share ارسال شده در بهمن 18، 2012 پیشنهاد می کنم روی یک هاست دیگر نسخه 1.4.9 یا 1.4.8 را نصب کنید و تست کنید واکنش ها : nasserheidary 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در بهمن 18، 2012 گزارش Share ارسال شده در بهمن 18، 2012 دیباگ رو روشن کنید و ببینید خطایی مشاهده میشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mohammadaghigh ارسال شده در بهمن 19، 2012 گزارش Share ارسال شده در بهمن 19، 2012 توی بازارچه اون ماژول تنظیمات اولیه رو گرفتم، که دوستان اگه وقت کنن قراره تماس بگیرن، ریش و قیچی دست خودشون. ببینیم به کجا میرسه ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasserheidary ارسال شده در بهمن 23، 2012 گزارش Share ارسال شده در بهمن 23، 2012 آقا کسی هست بتونه واحد پول ماژول پرداخت امن پاسارگاد را از تومان به ریال تغییر بده ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasserheidary ارسال شده در بهمن 27، 2012 گزارش Share ارسال شده در بهمن 27، 2012 آقا کسی هست بتونه واحد پول ماژول پرداخت امن پاسارگاد را از تومان به ریال تغییر بده ؟کسی راه حلی به نظرش نمی رسه ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در بهمن 27، 2012 گزارش Share ارسال شده در بهمن 27، 2012 یعنی فروشگاهتون ریاله و اون ماژول با تومان کار میکنه ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasserheidary ارسال شده در بهمن 27، 2012 گزارش Share ارسال شده در بهمن 27، 2012 این ماژول بر مبنای تومان نوشته شده و هروقت واحد پول بخش کاربری فروشگاه را بر روی ریال است در هنگام پرداخت با اینکه قیمت محصول درسایت فرضاً : 12500 ریال است در هنگام ارسال به صفحه پرداخت امن پاسارگاد مبلغ تبدیل به 1250 ریال می شود اما اگر واحد پول بخش کاربری فروشگاه بر روی تومان باشد مبلغ دقیقاً به بانک ارسال می شود و مشکلی ندارد البته با این روش می توان از ماژول استفاده کرد اما در اینصورت فرضاً وقتی وقتی می خواهید در کنار ماژول پرداخت امن پاسارگاد از ماژول بانک پارسیان هم برای پرداخت استفاده کنید با واحد پول تومان مبلغ نادرست به سایت بانک پارسیان ارسال می شود و به مشتری هم نمی توان یادآور بشویم که برای پرداخت با بانک پارسیان واحد پول فروشگاه را بر روی ریال قرار دهد و برای بانک پاسارگاد بر روی تومان. اگر ماژول اصلاح بشه خیلی عالی میشه . اگر راه حلی می دانید لطفاً راهنمائی کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در بهمن 27، 2012 گزارش Share ارسال شده در بهمن 27، 2012 در فایل paypaad.php در قسمت تابع execPayment مقادیر رو برای ارسال به بانک آماده میکنهتو این فایل از Tools::convertPrice استفاده کرده . شما چون میدونی که به جز ریال و تومان واحد دیگه ای نداری باید به جای او از یه ضریب استفاده کنیمن چون نصبش رو کامل نکردم نمیتونم دقیق چک کنمولی فکر میکنم که تنها چیزی که باید تغییر کنه اینهیه سوال (از قسمت نرخ تبدیل ارز امتحان کردی ؟) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasserheidary ارسال شده در بهمن 27، 2012 گزارش Share ارسال شده در بهمن 27، 2012 رامتین جان با راهنمائی ارزنده تان مشکل ماژول حل شد مشکل دقیقاً از Tools::convertPrice در فایل paypaad.php بود که کد $PurchaseAmount *= 10; را به $PurchaseAmount *= 1; تغییر دادم و مشکل کاملاً حل شد . واقعاً خیلی به مشکل برخورده بودم. خدا همیشه پشت و پناهت باشه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در بهمن 27، 2012 گزارش Share ارسال شده در بهمن 27، 2012 خوشحالم کردی عزیزموفق باشی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در بهمن 27، 2012 گزارش Share ارسال شده در بهمن 27، 2012 در بخش پرداخا در مدیریت پرستا شاپ میتونید یک ارز رو برای یک ماژول محدود کنید. اگر ماژول مشکلی در برنامه و کدنویسی نداشته باشه نیازی به تغییر کد ندارید. این روش رو هم امتحان کرده بودید؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasserheidary ارسال شده در بهمن 28، 2012 گزارش Share ارسال شده در بهمن 28، 2012 بله من این روش را چندین بار امتحان کرده بودم جواب نداده بود چون مشکل در خود ماژول بود با تغییر عدد 10 به 1 در $PurchaseAmount *= 10 مشکل حل شد و الان با نرخ ریال به درستی کار می کند نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasserheidary ارسال شده در اردیبهشت 20، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 20، 2013 من ماژول پرداخت امن پاسارگاد را روی نسخه 1.4.9 نصب کرده ام موقع ارسال به صفحه بانک خطای Signature Error را نشان می داد دیباگ را روشن کردم خطای زیر در همان صفحه نمایش داده شدWarning: openssl_sign() [function.openssl-sign]: supplied key param cannot be coerced into a private key in /home/u411111163/public_html/modules/paypaad/paypaad.php on line 186 و در صفحه بانک می نویسد خطایی در پرداخت رخ داده است با پشتیبانی پرداخت امن آقای گودرزی تماس گرفتم گفت که پارامترهای sign و content را خالی میفرستید کسی می تونه این مشکل را رفع کنه ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
salondaran ارسال شده در تیر 22، 2013 گزارش Share ارسال شده در تیر 22، 2013 سلام درصورت نرسیدن کالا به مشتری ، بانک از کجا متوجه خواهد شد ؟ شما زمان را روی 3 تنظبیم می کنید و بانک بعد از سه روز پول را به حساب شما خواهد ریخت اما چطور متوجه رسیدن یا نرسیدن کالا خواهد شد ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasserheidary ارسال شده در تیر 22، 2013 گزارش Share ارسال شده در تیر 22، 2013 در صورتیکه خریدار تا 4 روز شکایتی از فروشنده داشته باشد سایت پی پاد مبلغ وجه را به حساب فروشنده واریز نمی کند و اگر از این مدت گذشته باشد و خریدار شکایتی داشته باشد با توجه به اینکه پی پاد پاسارگاد زیر مجموعه بانک پاسارگاد است با اعلام شماره حساب فروشنده به بانک مبلغ را از حساب فروشنده برداشت می کنند و یا حسابتان را بلوکه می کنند تا نسبت به پرداخت وجه خریدار اقدام گردد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tomalaki ارسال شده در شهریور 15، 2013 گزارش Share ارسال شده در شهریور 15، 2013 سلام دانوش جان منم بدون public_html تست کردم نشد آخر اینجوری آدرس زدم مشکل حل شد. /home/ctgziaio/public_html/privateKey.pem یعنی home/ctgziaio اینم + public_htm وارد کن ctgziaio اینم اسم کاربری هاست خودتو وارد کن باز یه بار هم اینجوری تست کن ولی من اینجوری دارم کار می کنم الان سلام اساتید. منم دقیقا همین مشکل رو داشتم و با این روش مشکلم حل شد. فقط یه سوال! توی پرداخت امن که میره تاریخ خرید رو به میلادی میزنه. مشکلی نداره؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tomalaki ارسال شده در شهریور 16، 2013 گزارش Share ارسال شده در شهریور 16، 2013 دوستان یه سوال! توی این ماژول شماره فاکتوری که سامانه ارائه میده چطور به دست مشتری میرسه؟ اومدیم مشتری پرداخت مهمان انجام داد و اطلاعات رو یادداشت نکرد. این مشتری چطور میتونه شکایت کنه؟ در صورتی که واسه شکایت شماره ارجاع یا شماره فاکتوری که پیپاد ارائه کرده لازمه. نمیشه یه ایمیل برای مشتری بره که اون اطلاعات توش باشه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
pedash ارسال شده در آذر 1، 2013 گزارش Share ارسال شده در آذر 1، 2013 سلام دوستان یک سوال داشتم ، چرا ماژول بانک پاسارگاد واسه پرستا 1.5 ساخته نشده ؟؟!!! ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasserheidary ارسال شده در آذر 1، 2013 گزارش Share ارسال شده در آذر 1، 2013 منظورتون ماژول پرداخت امن پاسارگاد هست یا ماژول بانک پاسارگاد ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
alizadsar ارسال شده در آذر 19، 2013 گزارش Share ارسال شده در آذر 19، 2013 منظورتون ماژول پرداخت امن پاسارگاد هست یا ماژول بانک پاسارگاد ؟ماژول پرداخت امن پاسارگاد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آذر 19، 2013 گزارش Share ارسال شده در آذر 19، 2013 ماژول نسخه ۱.۴ به درستی کار میکنه. Sent from my Xperia using tapatalk نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
alizadsar ارسال شده در آذر 19، 2013 گزارش Share ارسال شده در آذر 19، 2013 بله من این روش را چندین بار امتحان کرده بودم جواب نداده بود چون مشکل در خود ماژول بود با تغییر عدد 10 به 1 در $PurchaseAmount *= 10 مشکل حل شد و الان با نرخ ریال به درستی کار می کندچطوری ماژول رو ادیت کنم؟؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasserheidary ارسال شده در آذر 19، 2013 گزارش Share ارسال شده در آذر 19، 2013 این نسخه اصلاح شده است دانلود کنید و قبل از نصب در فروشگاه نسخه قبلی را حذف کنید و این نسخه را نصب کنیدpaypaad.zip نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
اکبر مقدم ارسال شده در بهمن 13، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 13، 2014 اینم مازول جدید امن پاسارگاد برای پرستا 1.4 و 1.6 نسخه 1.4 paypaad 1.4.zip نسخه 1.6 paypaad 1.6.zip نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در بهمن 13، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 13، 2014 منبع این ماژول ها کجاست؟چرا ۱.۴ هست و ۱.۵ نه؟ Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .