kral2008 ارسال شده در شهریور 30، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 30، 2014 دروددوستان سرور هاست من از کش APC پشتیبانی میکنه ولی وقتی از داخل مدیریت پرستا، میخوام فعالش کنم مینویسه "دایرکتوری باید قابل نوشتن باشد".من پوشه ی config رو روی 777 تنظیم کردن و فایل settings.inc.php رو روی 666 اما جواب نگرفتم. و همون ارور تکرار شد.دوستان لطفاً راهنمایی کنید.سپاس نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در شهریور 30، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 30، 2014 پوشه config رو دست نزنید خطرناکه عزیز و فروشگاهتون هک میشه شما باید پوشه cache را تنظیم کنید و روی 644 بذارین . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
kral2008 ارسال شده در شهریور 30، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 30، 2014 پوشه config رو دست نزنید خطرناکه عزیز و فروشگاهتون هک میشه شما باید پوشه cache را تنظیم کنید و روی 644 بذارین .پس لطف کنید شماره این دو پوشه و فایلی رو که تو بالا ادیت کردم و الان یادم رفته رو بگید تا ست کنم.مرسی. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
kral2008 ارسال شده در شهریور 30، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 30، 2014 پوشه ی کش رو هم تغییر دادم باز هم همون ارور رو داد.و یک سوال دیگه، تو قالب نایس شاپ، اخبار بالا توسط یک ماژول ایجاد شده؟ چطور میتونم یک همچین بلوک ای داشته باشم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در شهریور 30، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 30، 2014 به صورت معمول باید تمامی پوشه ها رو 644 باشن .اون بخش اخبار تو نایس شاپ هم یه ماژوله . میتونید سفارش بدین از بازارچه براتون بنویسن ( البته یکی نوشته شده و به زودی برای ارائه تو بازارچه قرار داده خواهد شد ) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
kral2008 ارسال شده در شهریور 30، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 30، 2014 درودخودم مشکل رو پیدا کردم، بایستی تو پوشه ی تم فعال، یک پوشه به اسم cache بسازید و همه چی حله. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در شهریور 30، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 30، 2014 !این پوشه که پیشفرض وجود داره تو پوشه تم شاید مال شما پاک شده . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مهر 3، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 3، 2014 بهمن جان پوشه ها ۷۵۵ و فایل ها ۶۴۴ هستند.برعکس گفتی. پوشه کش و زیر پوشه ها باید ۷۵۵ باشند تا درست عمل کنه Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .