sanesta ارسال شده در مهر 2، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 2، 2014 سلام دوستان وقتی محصولاتم به صفر میرسه برام چندین و چند ایمیل هشدار میاد. امروز 240 تا ایمیل اومدهچطور میتونم این گزینه رو غیر فعال کنم؟تو انجمن سرچ کردم ولی به نتیجه خاصی نرسیدم..درضمن امکانش هست به طور پیشفرض یه مقدار برای هر محصول تازه ثبت شده در نظر گرفت؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در مهر 2، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 2، 2014 ماژول mail alert یا همون اطلاع رسانی با ایمیل رو پیدا کرده و وارد پیکربندیش بشین بعد مشخصه همه چی . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sanesta ارسال شده در مهر 2، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 2، 2014 ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
alikh1360 ارسال شده در اردیبهشت 23، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 23، 2015 با سلامقسمت "ثبت هشدار" که مثلا قالب نایس شاپ 2 داره هم از همین قسمت تنظیم میشه؟چون من تست کردم بعد از موجود شدن محصول ایمیلی ارسال نمیشه برای مشتریممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .