hamid ارسال شده در اسفند 9، 2011 گزارش Share ارسال شده در اسفند 9، 2011 [justify]سلامهمه میدونن که قسمت مشخصات پرستا ضعیف هستش کمتر کسی رو هم دیدم که از این قسمت استفاده کنه و همه در قسمت اطلاعات بیشتر سعی میکنن با جدول نشان بدن که اصولی نیست کمتر چیزی که با انجام این کار از دست میدیم امکان مقایسه هست.از همه کسانی که اطلاعاتی در زمینه PHP دارن میخوام که همکاری کنن و این مشکل رو برطرف کنیم.و در آینده که کار به اتمام رسید ما میتونیم این پست ها رو به صورت یک آموزش مفید و کاربردی دربیاریم,و در قسمت آموزش های این انجمن خوب قرار بدیم.من خودم اول از همه شروع میکنم,قسمت مشخصات رو به شکل جدول در اوردم.ولی کافی نیست.چندتا عکس قرار میدم بهتر پیش بریم. [/justify]نمای اولیه نمای جدول بندی شده(بعد از تغییرات من) نمایی که باید بهش برسیم خوب به قسمت کدها میرسیم برای تغییرات باید فایل product.tpl رو ویرایش کنیم. قسمت زیر رو در فایل مورد نظر پیدا کنید(تقریبا در خط 425) {foreach from=$features item=feature} {$feature.name|escape:'htmlall':'UTF-8'} {$feature.value|escape:'htmlall':'UTF-8'} {/foreach} با جایگزین کردن خط زیر, مشخصات مثل عکس (نمای جدول بندی شده(بعد از تغییرات من) ) پدیدار میشه. {foreach from=$features item=feature} {$feature.name|escape:'htmlall':'UTF-8'}{$feature.value|escape:'htmlall':'UTF-8'} {/foreach} منتظر حرکات شما هستیم,برای بهتر شدن.با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در اسفند 9، 2011 گزارش Share ارسال شده در اسفند 9، 2011 حمید جان این بحث داخل انجمن یک بار تا حدودی حل شده. این موضوع رو ببینhttp://presta-shop.ir/showthread.php?tid=469 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hamid ارسال شده در اسفند 9، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 9، 2011 حمید جان این بحث داخل انجمن یک بار تا حدودی حل شده. این موضوع رو ببینhttp://presta-shop.ir/showthread.php?tid=469دانوش جان همون طور که خودت گفتی این مشکل تا حدودی حل شده,واسه بنده که اطلا حل نشده و من جوابی ازش نگرفتم,و در اون تاپیک چیزی در مورد جدول بندی ذکر نشده بود,اگر شما و بقیه دوستان کمک کنید همین جا این موضوع رو خیلی پیشرفته تر حل کنیم تا جای نگرانی باقی نمونه.باتشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در اسفند 10، 2011 گزارش Share ارسال شده در اسفند 10، 2011 با اون شیوه که دوستان گفتن تقریبا جدول بندی میشه اما همه چیز دستی انجام میشه.شما باید جداول رو به صورت استاتیک ئ با html ایجاد کنید و هر ویژگی رو که میخواید در یک جدول قرار بدید.در واقع برای سایتی که تعداد ویژگی هاش ثابت هست قابل استفاده است چون با افزودن هر ویژگی باید فایل دوباره ویرایش بشه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hamid ارسال شده در اسفند 10، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 10، 2011 خوب این کار غیر اصولی هستش,کسی که از html سر در نمیاره باید چیکار کنه؟شما اگه همکاری کنی همه چی حل میشه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در اسفند 10، 2011 گزارش Share ارسال شده در اسفند 10، 2011 شما چه جور همکاری میخوای؟ من در خدمتم. تا حدی php و smarty میدونم اما زیاد نه. تو الگوریتم میتونم کمک کنم تا بچه های دیگه کمک کنن و درستش کنیم. این کد رو بچه ها برای جدا کردن دادن که زیاد جالب نیست: {foreach from=$features item=feature} {if ($feature.name=="A") {$feature.name|escape:'htmlall':'UTF-8'}{$feature.value|escape:'htmlall':'UTF-8'}{/if} if ($feature.name=="B") {$feature.name|escape:'htmlall':'UTF-8'}{$feature.value|escape:'htmlall':'UTF-8'}{/if} همه ویژگی ها به صورت یک آرایه (لیست) به نام $feature فراخوانی میشنتوی این کد foreach عمل جدا سازی یک آرایه به تک تک اعضاش رو انجام میده راهکار پیشنهادی: نام ویژگی ها رو با اعداد شروع کنید. مثلا 1.وزنحالا یک تابع نیاز دارید که چک کنه اول اسم ویژگی عدد 1. هست و اگر بود زیر جدولی به اسم «گروه یک» نشونش بدهو الی آخر این به عنوان یک راهکار که بازهم خیلی جالب نیست. دوستان الگوریتم دیگهای میتونید ارایه بدید؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hamid ارسال شده در اسفند 19، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 19، 2011 در اینجور مواقع هر دفعه بایستی فایل ها دستکاری بشن.که بازم برای افراد مبتدی کار سختی هست.بهتره اینکه از ترتیب الفبا استفاده کنه یه کاری کنیم که همون جوری که مشخصات رو وارد کردیم استفاده کنه.متاسفانه من کد مربوطه اون بخش رو پیدا نکردم.از دوستان اگه کسی میدونه مربوط به کدوم بخش هستش یه ندا بده تا کارم راحت تر بشه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در اسفند 19، 2011 گزارش Share ارسال شده در اسفند 19، 2011 خوب اگه php کامل میدونید کمک کنید یا این که جستجو کنید تا به نتیجه برسیمفایل tpl محصولات شما رو میرسونه به یک فایل به نام product.php در روت اصلی که اون هم شما رو میرسونه به productcontroller در پوشه controller در ائنجا هم یک خط پیدا میکنید: $features = $this->product->getFrontFeatures((int)self::$cookie->id_lang); حالا باید تابع فراخوانی شده در این کد رو پیدا کنیم. به پوشه classes و product.php برید و این تابع رو به صورت زیر پیدا کنید: $row['features'] = Product::getFrontFeaturesStatic((int)$id_lang, $row['id_product']); بازهم یک تابع دیگه /* * Select all features for a given language * * @param $id_lang Language id * @return array Array with feature's data */ public static function getFrontFeaturesStatic($id_lang, $id_product) { if (!array_key_exists($id_product.'-'.$id_lang, self::$_frontFeaturesCache)) { self::$_frontFeaturesCache[$id_product.'-'.$id_lang] = Db::getInstance(_PS_USE_SQL_SLAVE_)->ExecuteS(' SELECT name, value, pf.id_feature FROM '._DB_PREFIX_.'feature_product pf LEFT JOIN '._DB_PREFIX_.'feature_lang fl ON (fl.id_feature = pf.id_feature AND fl.id_lang = '.(int)$id_lang.') LEFT JOIN '._DB_PREFIX_.'feature_value_lang fvl ON (fvl.id_feature_value = pf.id_feature_value AND fvl.id_lang = '.(int)$id_lang.') WHERE pf.id_product = '.(int)$id_product); } return self::$_frontFeaturesCache[$id_product.'-'.$id_lang]; } public function getFrontFeatures($id_lang) { return self::getFrontFeaturesStatic($id_lang, $this->id); } و بالاخره تمام. حالا من متوجه نمیشم کجا به صورت الفبایی سورت شده. این شاید به ساختار php و تابع های اصلی اون بر میگرده. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mortaza2006 ارسال شده در اسفند 19، 2011 گزارش Share ارسال شده در اسفند 19، 2011 فکر حتما برای این کار توسط سایت مرجع مازولی نوشته شده باشه جستجویی کنید اگر باشد می شه فهمید از چه راهی برای این کار استفاده کردند ولی به نظرم راه اصولیش اینه که عین ماژول شاخه ها یا همون دسته بندی تغییر داده بشه یعنی یک قسمتی برای عنوان اصلی باشه و قسمتی هم برای زیر عنوان ها که میشه از ماژولهای پیش فرض برای این کار استفاده کرد با ادیت کردنالبته می شه گزینه بیشتری بهش اضافه کرد ولی اگه با ساختار پرستا اشنا بشی خیلی راحتر می تونی تغییر بدی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در اسفند 19، 2011 گزارش Share ارسال شده در اسفند 19، 2011 یک سؤال این که اصلن الفبایی نیست. منظورتون از الفبایی چیه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hamid ارسال شده در اسفند 19، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 19، 2011 دانوش جان به صورت الفبا قرار میگره.شما یک ویژگی اضافه کن,بعد از اون نگاه کن.اون وقت به صورت الفبا در میاد.نمیدونم که چرا بعد از اضافه کردن ویژگی به ترتیب الفبا در میاد.در حالت اولیه که پرستا رو نصب میکنی به صورت الفبا نیست.من احتمال میدم تمام دخالت ها در product.tpl هست.به کد زیر نگاه بکنید. {foreach from=$features item=feature} {$feature.name|escape:'htmlall':'UTF-8'} {$feature.value|escape:'htmlall':'UTF-8'} {/foreach} {/if}دراین قسمت {$feature.name|escape:'htmlall':'UTF-8'} که میبینید مربوط میشه به همون قسمت مشخصات که به ترتیب الفبا میاره.به جای name میشه عبارتی قرار داد که به ترتیب الفبایی دیگه نیاره. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در اسفند 19، 2011 گزارش Share ارسال شده در اسفند 19، 2011 نه این طوری نیست. من یه چیزایی راجع به forech یه چزایی خوندم. خیلی محدوده. اینجا فقط اطلاعات رو میگیره و نمایش میدهname همون نام ویژگی و value همون مقدارش هست.اینجا هیچی پیدا نمیکنی.به نظر من اصلا مشکل از بخش فراخوانی از دیتابیس نیست. به نظر من مشکل موقع اضافه کردن ویژگی هست یا این که وقتی فراخوانی میشه پیش فرض این هست که الفبایی سورت بشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در اسفند 19، 2011 گزارش Share ارسال شده در اسفند 19، 2011 فکر کنم راه حل این مشکل تو فایل feature.php داخل پوشه classes باشه : SELECT * FROM `'._DB_PREFIX_.'feature` f LEFT JOIN `'._DB_PREFIX_.'feature_lang` fl ON (f.`id_feature` = fl.`id_feature` AND fl.`id_lang` = '.(int)($id_lang).') ORDER BY fl.`name` DESC'); البته حدس میزنم امتحان نکرده ام نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hamid ارسال شده در اسفند 20، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 20، 2011 بهمن جان تشکر.تو این چند خط کد یه چیزایی دیده میشه.خط آخر رو توجه کنید.احتمالا از همون خط آخریه باشه. ORDER BY fl.`name` DESC نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در اسفند 20، 2011 گزارش Share ارسال شده در اسفند 20، 2011 خط آخر به جای name فکرکنم اگه id_feature بذاریم درست میشه. امتحان کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hamid ارسال شده در اسفند 20، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 20، 2011 اینم جواب نمیده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
HamidZaeri ارسال شده در اسفند 20، 2011 گزارش Share ارسال شده در اسفند 20، 2011 سلام خدمت دوستانبرای این موردی که ذکر شده، من یه راه حل پیدا کردم.این لینک رو یه نگاه بندازید:http://blog.web-engineering.com.ua/prestashop-extended-features/ البته من پیشنهادات دیگه ای هم واسه این بخش ویژگی ها داشتم، که می تونید تو لینک زیر ببینید (کامنت آخر):http://forge.prestashop.com/browse/PSCFI-1777 فعلا بای نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hamid ارسال شده در اسفند 20، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 20، 2011 حمید جان خیلی زحمت کشیدی. ولی از پس مراحل نصبش پیچیده هستش که ادم حسابی گیج میشه.بعضی از جاهاش گنگ هستش.خود شما امتحانش کردی؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mortaza2006 ارسال شده در اسفند 20، 2011 گزارش Share ارسال شده در اسفند 20، 2011 هیچ مراحل اضافی نداره فقط ماژول رو فعال می کنی تموم اون توضیحاتی که داده اضافی هست و لازم نیست انجام دهید روی لوکال تست کردم به خوبی جواب داد همون چیزی که من در نظر داشتم اینا به راحتی عملی کردن قبل از نصب روی فروشگاه اصلیتون روی لوکال تست کنید و اگر مطئمن شدید روی سایتت اعمال کنید.بکاپ یادتون نره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hamid ارسال شده در اسفند 20، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 20، 2011 من ماژول رو نصب کردم ولی هیچ تغییری نکرد.مثل قبل هستشماژول رو درست کردم ولی در هنگام ایجاد مشخصات جدید این ارور رو میده:the field id_group is requiredدوستان 2 مورد بالا حل شد.ولی بازم یه مشکل جدید هست.زیر گروه مشخصات باز نمیشه.به عنوان مثال فقط Common نشون داده میشه و زیر گروه هاش نشون داده نمیشه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hamid ارسال شده در اسفند 20، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 20، 2011 دوستان این مشکل رو هم حلش کردم.موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در اسفند 21، 2011 گزارش Share ارسال شده در اسفند 21، 2011 حمید جان مشکل رو که کامل حل کردی لطف می کنی اگه آموزشش رو به زبان فارسی تهیه کنی و داخل انجمن بزاری تا همه استفاده کنند؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
محمد حسین ارسال شده در اسفند 21، 2011 گزارش Share ارسال شده در اسفند 21، 2011 ماژول چی رو نصب کردی برادر حمید ؟؟؟ ماژولو از کجا اوردی؟؟ لینکشو میشه بزاری؟؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hamid ارسال شده در اسفند 22، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 22، 2011 سلام دوستانشرمنده من تو این مدت که نتونستم جواب بدم مسافرت بودم.نصب ماژول کار خاصی نداره,اول از لینک زیر ماژول رو دانلود کنید.http://blog.web-engineering.com.ua/prest...-features/بعد در پوشه override\theme هر چی هست در قالب خودتون جایگزین کنید.بعد طبق معمول به اضافه کردن مشخصات بپردازید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
محمد حسین ارسال شده در اسفند 22، 2011 گزارش Share ارسال شده در اسفند 22، 2011 خوب این ماژول توضیحاتش همون کاری رو میکنه که قسمت مشخصات فعلی پرستا شاپ میکنه....یعنی به ترتیب حروف الفبا مرتب میکنه..... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .