hidden ارسال شده در مهر 4، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 4، 2014 سلامدوستان پرستا 1.6 دارماز قسمت قالب > فعال کردن قالب موبایل > لطفا، می خواهم آن را غیر فعال کنم.رو انتخاب میکنم اما همچنان در گوشی اندروید سایت رو به صورت موبایلی میاره... میخوام تو موبایل کامل نمایش بده سایت رو مثل تو لپ تاپ معمولی....چیکار باید بکنم ؟ کش و کوکی هم پاک کردم درست نشد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در مهر 4، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 4، 2014 آدرس سایت؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در مهر 4، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 4، 2014 آدرس سایت؟www.iroption.com/shop نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در مهر 4، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 4، 2014 اطلاعات مدیریت رو برام بفرستید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در بهمن 3، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 3، 2014 مدیر عزیز شما هم زحمت کشیدید یه تغییراتی دادید اما همچنان سایت رو به صورت موبایلی میاره... میخوام تو لب تاب و موبایل به یه صورت باشه.... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در بهمن 3، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 3، 2014 سلامفکر میکنم اینکار فقط در صورتی امکان پذیره که قالب اصلی شما ریسپانسیو نباشه موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در بهمن 3، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 3، 2014 از بخش تنظیمات -> قالب ها میتونید مشخص کنید که قالب موبایل برای موبایل، تبلت، هردو یا هیچ کدوم روشن باشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در بهمن 3، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 3، 2014 لطفا، می خواهم آن را غیر فعال کنم. می خواهم آن را برای گوشی های هوشمند، فعال کنم. می خواهم آن را فقط برای تبلت ها فعال کنم. می خواهم آن را برای گوشی های هوشمند و تبلت ها، فعال کنم. همه این گزینه ها رو امتحان کردم اما بازم برای موبایل های هوشمند رو چند موبایل هم تست کردم موبایلی میاره... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در بهمن 3، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 3، 2014 کلا نسخه موبایلی دردسره چون هر جور می خوای تنظیم کنی نمی شهآخرش بعد کلی تنظیم کردن سایت رو با چند تا گوشی مختلف باز کردم همه شون حروف رو چپ چین نشون می دادمثلا سبد خرید رو اینجوری نشون می ده د ب س دی رخ تمام کلمات رو اینجوری نشون داد، کلا فعال نکنین بهتره، ولی نسخه 1.5 حرفه ای تر بود، چون خیلی قشنگ کار می کنه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در بهمن 3، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 3، 2014 قالب موبایل ربطی به این نوع نمایش نداره.چون قالب ریسپانسیو هست خود به خود در مانیتورهای مختلف تغییر سایز میده. حتی در کامپیوتر خودتون هم پنجره رو کوچیک کنید تغییر میکنه.اون قابلیت مربوط به قالب های قدیمی که یک نسخه موبایلی همراه دارن هست Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mahsa1379 ارسال شده در آبان 13، 2019 گزارش Share ارسال شده در آبان 13، 2019 سلام با پرستاشاپ 1.6 کار میکنم ولی با موبایل که وارد سایتم میشم اسلایدرام و هدر سایتم را نشون نمیده با اینکه تست کردم قالبم ریسپانسیو چیکارکنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در آبان 15، 2019 گزارش Share ارسال شده در آبان 15، 2019 سلام از جایی که قالبتون رو تهیه کردید پشتیبانی بگیرید تا مشکل رو بررسی کنن موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mahsa1379 ارسال شده در آبان 16، 2019 گزارش Share ارسال شده در آبان 16، 2019 سلام ایا راهی وجود داره که منوی سایت داخل گوشی هم به صورن افقی نمایش داده بشه مثل نمایش دسکتاپ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در آبان 18، 2019 گزارش Share ارسال شده در آبان 18، 2019 سلام بله میشه اما از نظر طراحی کار درستی نیست. بسته به قالبتون که از چه ماژولی برای منو استفاده میکنه باید استایل های حالت موبایلش رو بردارید. در قالب پیش فرض ماژول منو : blocktopmenu نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .