mmahdi ارسال شده در مهر 5، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 5، 2014 من می خواهم برای یکی از محصولات 4 تا ترکیب با رنگ ها وقیمت های مختلف درست کنم ولی زمانی که ترکیب ساز را کلیک می کنم هیچ ویژگی به من نمایش نمی دهد تا بتونم ترکیبی بسازم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
fmmajd ارسال شده در مهر 5، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 5، 2014 ویژگی ها رو تعریف کردین از قبل؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mmahdi ارسال شده در مهر 8، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 8، 2014 ویژگی ها رو تعریف کردین از قبل؟ بله یکسری ویژگی در قیمت محصولات ویژگی ها تعریف کردیم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mmahdi ارسال شده در مهر 9، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 9، 2014 دوستان کسی نمی تونه راهنمایی کند نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در مهر 9، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 9، 2014 نه طبیعتا مگه اینکه مدیریت رو ببینیم . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .