esmail_021 ارسال شده در مهر 7، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 7، 2014 سلام و خسته نباشید خدمت همه شما دوستان گل و عزیز من ی مشکلی دارم اونم اینه که : چجوری میتونم تعداد محصولات صفحه نخست (خانه) رو افزایش بدم ؟ و ضمنا اگه تعداد بسیار زیادی محصول بخوام بذارم چجوری میتونم کاری کنم که پایین محصولات یک گذینه به نام رفتن به صفحه بعد باشه که وقتی کاربر کلیک میکنه بره به صفحه بعدی که محصولات دیگری توش هستن .ممنونم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در مهر 7، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 7، 2014 سلام و خسته نباشید خدمت همه شما دوستان گل و عزیز من ی مشکلی دارم اونم اینه که : چجوری میتونم تعداد محصولات صفحه نخست (خانه) رو افزایش بدم ؟ و ضمنا اگه تعداد بسیار زیادی محصول بخوام بذارم چجوری میتونم کاری کنم که پایین محصولات یک گذینه به نام رفتن به صفحه بعد باشه که وقتی کاربر کلیک میکنه بره به صفحه بعدی که محصولات دیگری توش هستن .ممنونمسلام ماژول وسط صفحه ببین چی هست، اگه محصولات پر طرفداره، توی ماژول محصولات پر طرفدار تعداد رو به تعداد دلخواه تغییر بدین، اگه محصولات جدیده بازم به همین ترتیب ماژول محصولات جدیدبرای صفحه خوردن مثل سایتهای جوملا باید شخصی سازی کنین، از طریق بازارچه، اما در کل باید به سرعت لود سایت هم دقت داشته باشین! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
esmail_021 ارسال شده در مهر 7، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 7، 2014 میشه لینک بدین ببینم کجی بازارچس ؟ ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در مهر 7، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 7، 2014 میشه لینک بدین ببینم کجی بازارچس ؟ ممنوناز طریق فرم تماس با ما درخواستتون رو بدین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .