h_bolhasani_28 ارسال شده در مهر 9، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 9، 2014 با سلاممنوی مشتریان-خدمات مشتریان یه بخشی داره به اسم تنظیمات خدمات مشتری که من دقیقا نمیدونم باید چطوری اون فیلدهارو ست کنم اگه کسی بلده لطفا منو راهنمایی کنه.با سپاس. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در مهر 9، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 9، 2014 اون قسمت نیاز به دستکاری نداره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
kamalshop ارسال شده در اردیبهشت 9، 2016 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 9، 2016 با سلام خسته نباشینببخشین این ارور تو بخش خدمات مشتریان نسخه 1.6.1.2 چی هست وچطور رفع میشه؟ IMAP configuration is not correct واکنش ها : kamalshop 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در اردیبهشت 10، 2016 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 10، 2016 سلاممربوط به ایمیلهای شماست. بهتره از smtp و ایمیلی از دامنه خودتون استفاده کنید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
alexiii ارسال شده در بهمن 23، 2017 گزارش Share ارسال شده در بهمن 23، 2017 سلام خسته نباشید تو سایت فروشگاهی خودم قسمت خبر نامه هر ایمیلی وارد میکنم تو پنل کاربری ثبت نمیشه یا این که من نمیدونم کجا ثبت میشه جالب اینکه وقتی ایمیل تکراری میزنم تو خبرنامه میزنه این ایمیل قبلا ثبت شده است در حالی که تو پنل هر جا رو میگردم نمیتونم اون ایمیل ثبت شده رو پیدا کنم ؟لطفا راهنمایی کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Kiana Vafaei ارسال شده در بهمن 23، 2017 گزارش Share ارسال شده در بهمن 23، 2017 سلام از قسمت ماژول هاتون ماژول "خبرنامه" رو جستجو و وارد پیکربندیش بشید. در این صفحه ایمیل های وارد شده رو میتونید مشاهده کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
alexiii ارسال شده در بهمن 23، 2017 گزارش Share ارسال شده در بهمن 23، 2017 سلام از قسمت ماژول هاتون ماژول "خبرنامه" رو جستجو و وارد پیکربندیش بشید. در این صفحه ایمیل های وارد شده رو میتونید مشاهده کنید. سلام مجدد گشتم ولی پیدا نکردم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Kiana Vafaei ارسال شده در بهمن 23، 2017 گزارش Share ارسال شده در بهمن 23، 2017 اینو جستجو کنید : blocknewsletter نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
alexiii ارسال شده در بهمن 23، 2017 گزارش Share ارسال شده در بهمن 23، 2017 اینو جستجو کنید : blocknewsletter منظورم این بود تو اون قسمت ایمیلی که وارد کرده بودم رو گشتم ولی ایمیل رو پیدا نکردم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
khosravi ارسال شده در اردیبهشت 16، 2018 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 16، 2018 با سلام خدمت دوستان بنده در قسمت خدمات مشتریان دچار مشکل شده ه ام به این صورت که تعداد زیادی هرزنامه از قسمت خدمات مشتریان با محتوایی نامنظم وناخوانا برام ارسال می شه وهر بار باایمیلی ناشناس است .لطفا راهنمایی کنید که چه باید کرد ؟ ممنون میشم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
khosravi ارسال شده در اردیبهشت 17، 2018 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 17، 2018 با سلام خدمت دوستان بنده در قسمت خدمات مشتریان دچار مشکل شده ه ام به این صورت که تعداد زیادی هرزنامه از قسمت خدمات مشتریان با محتوایی نامنظم وناخوانا برام ارسال می شه وهر بار باایمیلی ناشناس است .لطفا راهنمایی کنید که چه باید کرد ؟ ممنون میشم. سلام مجدد ،لطفا بنده رو راهنمایی کنید چطور باید جلوی ارسال این ایمیل هارو بگیرم؟ ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasimparsi ارسال شده در اردیبهشت 17، 2018 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 17، 2018 سلام مجدد ،لطفا بنده رو راهنمایی کنید چطور باید جلوی ارسال این ایمیل هارو بگیرم؟ ممنون این لینک رو ببنید: https://ipresta.ir/blog/70_adding-recaptcha-contact-form.html نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
khosravi ارسال شده در اردیبهشت 19، 2018 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 19، 2018 این لینک رو ببنید: https://ipresta.ir/blog/70_adding-recaptcha-contact-form.html سلام مجدد خدمت دوستان گرامی، این لینکی که فرستادین خطای not found میده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اردیبهشت 19، 2018 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 19، 2018 ظاهرا باگی در ماژولی که در آموزش معرفی کردیم گزارش شده. منتظر باشید در حال اصلاح راهکار هستیم واکنش ها : nasimparsi 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .