marefat1360 ارسال شده در مهر 11، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 11، 2014 با سلام من از قالب کلاسیک استفاده میکنم برای فروشگاه خودم و به تازگی نصب کردم متاسفانه برای ایجاد حساب کاربری وقتی کلیک میکنم هیچ عکس العملی نشان نمیده دیباگ رو روشن کردم و این موارد عنوان شده لطفا راهنمایی کنید مشکل از کجاست با تشکر. Warning: Function addCSS() is deprecated in /home2/takhfif1/domains/takhfifan.net/public_html/modules/regresiveoffer/regresiveoffer.php on line 113in /home2/takhfif1/domains/takhfifan.net/public_html/classes/Tools.php on line 1864 Warning: Function addJS() is deprecated in /home2/takhfif1/domains/takhfifan.net/public_html/modules/regresiveoffer/regresiveoffer.php on line 114in /home2/takhfif1/domains/takhfifan.net/public_html/classes/Tools.php on line 1864 Warning: Function isLogged() is deprecated in /home2/takhfif1/domains/takhfifan.net/public_html/modules/blockloginregister/blockloginregister.php on line 33in /home2/takhfif1/domains/takhfifan.net/public_html/classes/Tools.php on line 1864 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در مهر 11، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 11، 2014 این خطاها ربطی به این مشکلتون ندارن .آدرس سایت بدین یا با پشتیبانی قالبتون تماس بگیرین تا مشکلتون رو حل کنن تا در تاپیک قالب کلاسی کمشکلتون رو شرح بدین . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .