tgf_int ارسال شده در مهر 12، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 12، 2014 سلامدر پرستا 1.6.0.6 من وقتی میخوام کالایی رو به اشتراک بزارم به جای نام محصول نام سایت رو نمایش میده، این مشکل رو تو نسخه های قبل نداشتم، چطور برطرفش کنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در مهر 12، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 12، 2014 سلاممن این قسمت رو استفاده نکردم ولی ببینید اگه آپدیتی براش در بخش ماژولها اومده انجام بدید ، شاید درست بشه موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tgf_int ارسال شده در مهر 12، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 12، 2014 سلاممن این قسمت رو استفاده نکردم ولی ببینید اگه آپدیتی براش در بخش ماژولها اومده انجام بدید ، شاید درست بشه موفق باشیدآپدیت کردم، ولی مشکل حل نشد! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tgf_int ارسال شده در مهر 15، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 15، 2014 دوستان کسی نمیتونه راهنمایی کنه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .