h_bolhasani_28 ارسال شده در مهر 12، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 12، 2014 سلاموقتي مشتري هاي من داخل سايت تاريخچه ي سفارشاتشون رو مي بينن و روي كد مرجع كليك ميكنن چيزي نمايش داده نميشه!!چيكار بايد كرد؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در مهر 12، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 12، 2014 سلامنیاز به بررسی دقیق داره دوست عزیزنمیشه ندیده نظری داد موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nmh13 ارسال شده در اردیبهشت 1، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 1، 2015 سلام در مورد تاریخچه سفارشات در پنل کاربری که مشتری تازه ثبت نام میکنه یه تارخچه الکی وجو داره مشکل کجاس ؟{عکس http://s6.uplod.ir/i/00522/xwbc3da5moci.jpg }یه سوال هم در مورد محصول داشتم من میخوام یه محصول در مدت زمان مشخص اعتبار داشته باشه فارغ از تعداد محصول بعد تاریخ دیگه سفارش نگیره امکانش هست؟ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در اردیبهشت 4، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 4، 2015 احتمالا شما مشتریان رو پاک کرده بودین ولی سفارشات رو نمیتونید و این مشکل به وجود آمدهغیرفعال شدن در زمان مشخص هم وجود نداره Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nmh13 ارسال شده در اردیبهشت 4، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 4، 2015 احتمالا شما مشتریان رو پاک کرده بودین ولی سفارشات رو نمیتونید و این مشکل به وجود آمدهغیرفعال شدن در زمان مشخص هم وجود نداره Sent from my Xperia usممنون ولی راه حل چی تا دوباره تکرار نشه مشکل مشخصه خوب اگه شفارشات بقیه بیاد به حساب یه مشتری دیگه که همه چی بهم میریزه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در اردیبهشت 6، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 6، 2015 دوست من شما باید قبل از استفاده از ماژول یا آموزشی خاص یا حذف در مورد عواقبش تحقیق کنید و از راه درست وارد بشین.مشکل از خود شما بوده نه از پرستاشاپ و راه حلش هم اینه که بکاپ برگردونید و یا یک نفر آشنا دیتابیس شما رو بازبینی و تعمیر کنه Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .