hidden ارسال شده در مهر 12، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 12، 2014 سلام دوستان از این به بعد سوالات مربوط به تغییرات قالب پیشفرض پرستا شاپ 1.6 رو تو این تاپیک مطرح کنید.-----------------سوال اولچطوری میشه بالای فوتر این لوگو رو گذاشت ؟ http://www.iroption.ir/themes/thgr00001/img/manufacturer_footer.png لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
aristar ارسال شده در مهر 12، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 12، 2014 باید از داخل فایل footer.tpl اینکار رو بکنین.روندش هم اینجوریه که باید برید تو اون فایل یه div ایجاد کنین بعد داخلش عکس مورد نظر رو قرار بدین!چقدر به CSS و HTML آشنایی دارین؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در مهر 12، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 12، 2014 باید از داخل فایل footer.tpl اینکار رو بکنین.روندش هم اینجوریه که باید برید تو اون فایل یه div ایجاد کنین بعد داخلش عکس مورد نظر رو قرار بدین!چقدر به CSS و HTML آشنایی دارین؟متاسفانه هیچی میتونید شما زحمت بکشید چه کدی رو باید تو فوتر کپی کنم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
aristar ارسال شده در مهر 12، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 12، 2014 فایل footer.tpl رو برام بفرستین تا براتون اضافه کنم!در ضمن عکس رو هم ضمیمه کنین! Sent from my C5303 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در مهر 13، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 13، 2014 سلامضمیمه شدسپاسedit.zip لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
aristar ارسال شده در مهر 13، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 13، 2014 سلامضمیمه شدسپاسسلام دوباره فایل پیوست شد!فقط چون من به قالبتون دسترسی ندارم احتمال داره یکم نا متقارن بشه اگر اینجور شد روی سایت قرار بدین و بگین تا بهینه بکنم!در ضمن فایل عکس رو به پوشه img داخل قالب کپی بکنید.موفق باشیدfooter.zip لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در مهر 14، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 14، 2014 داداش هیچ تغییری نکرد کمپایل هم کردم اما بازم تغییری نکرد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
aristar ارسال شده در مهر 14، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 14، 2014 آدرس فروشگاه آنلاین رو بدین چک کنم Sent from my C5303 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در مهر 15، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 15، 2014 www.iroption.com/shopفایل فوتر که دادید رو در مسیر زیر ریختمpublic_html/shop/themes/default-bootstrap/footer.tplعکس رو هم در مسیر زیرpublic_html/shop/themes/default-bootstrap/img/manufacturer_footer.png لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
aristar ارسال شده در مهر 15، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 15، 2014 سلامشما فایلی که دادم رو تغییر دادین؟هر تغییری!؟ من یه تغییر کوچیک دوباره رو فایل دادم و پیوست میکنم. لطفاً فایل رو بدون دستکاری آپلود کنید.footer.zip لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در مهر 15، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 15، 2014 سلامشما فایلی که دادم رو تغییر دادین؟هر تغییری!؟ من یه تغییر کوچیک دوباره رو فایل دادم و پیوست میکنم. لطفاً فایل رو بدون دستکاری آپلود کنید.داداش من تغییراتی انجام ندادم و فایل رو اپلود کردم بازم نمایش نمیده میخوام مثل لینک زیر بالای فوتر نمایش بدهwww.iroption.com لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
aristar ارسال شده در مهر 16، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 16، 2014 همونطور که گفتم من چون به فایلهای پرستا 1.6 دسترسی ندارم و روی لوکال اصلا تست نکردم نمیتونم بیشتر ازین کمکی بکنم! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در مهر 16، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 16، 2014 عزیزان دیگر کسی کمک نمیکنه !؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
dr.alii ارسال شده در مهر 16، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 16، 2014 سلامتوی قالب نایس شاپ میشه تو هر ردیف دوتا محصول با عکس بزرگ باشه؟امکانش هست محصولات صفحه ای به سه گروه تقسیم بشن و تقریبا از هم جدا باشن؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در مهر 16، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 16، 2014 عزیزان دیگر کسی کمک نمیکنه !؟یه ماژول به اسم بنر تو نسخه 1.6 هست که نیاز به مانور دادن روی کدهای قالب ندارهاز اونجا 6 جای مختلف می تونین عکس رو با هر فرمت مجاز قرار بدین مثل فوتر و راست و چپ و هدر sent from tablet full herfeyi لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در مهر 19، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 19، 2014 عزیزان دیگر کسی کمک نمیکنه !؟یه ماژول به اسم بنر تو نسخه 1.6 هست که نیاز به مانور دادن روی کدهای قالب ندارهاز اونجا 6 جای مختلف می تونین عکس رو با هر فرمت مجاز قرار بدین مثل فوتر و راست و چپ و هدر sent from tablet full herfeyi داداش امتحان کردم متاسفانه نمیشه جا به جاش کرد و بالای فوتر گذاشتش..مدیران اساتید عزیز کسی کمک نمیکنه !؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
matin ارسال شده در مهر 19، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 19، 2014 سلامدر پرستا شاپ 1.6 با قالب پیش فرض یه ماژول نصب کردم موقع لود سایت نشون میده اما بعد از لود کامل سایت مخفی میشه. (Special Price)دوستان می تونید راهنمایی کنید؟ http://ghezeljeh.ir/shop/ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در مهر 19، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 19، 2014 سلاماز پشتیبان ماژول باید بپرسید دوست عزیز موفق باشید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
matin ارسال شده در مهر 22، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 22، 2014 مربوط به تنظیمات راست چین، چب چین بود که با کمک دانوش عزیز حل شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saman_e_rsa ارسال شده در آبان 23، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 23، 2014 سلام ببخشید کجا میتونم قسمت اطلاعات ارسال را ترجمه کنم با تشکر لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در آبان 23، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 23، 2014 ماژول "بلوک اطلاعات محتوای سفارشی" ویرایش کنید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saman_e_rsa ارسال شده در آبان 23، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 23، 2014 ممنون مشکلم حل شد یکی دو سوال دیگر هم داشتم اگر محبت فرمائید راهنمایی کنید ممنون میشم اول : چطوری میتونم اندازه عکسهای محصولات در صفحه اصلی سایت را کم کوچکتر کنم در قسمت تنظیمات تصاویر تغیراتی دادم اما اندازه ها کوچک نشد دوم : اینکه میخوام شاخه ها در سمت راست صفحه اصلی به غیر از تب ها بالا نمایش داده بشه آیا امکانش هست و سوم : فونت قسمت قیمت کالا چطور عوض میشه با سپاس لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در آبان 23، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 23، 2014 1 : وارد تنظیمات سپس تصاویر بشید ، اندازه 250 در 250 پیکسل رو ویرایش کنید اعداد رو وارد کنید و ذخیره کنید سپس ایجاد دوباره بند انگشتی ها رو بزنید ولی این کار توصیه نمیشه بهتره همین سایز بمونه و تغییرش ندید ! 2 : ماژول " منوی افقی بالا " رو ویرایش کنید ! 3 : باید با فایرباگ آشنا باشید از داخل themes/default-bootstrap/css/global_rtl.css باید فونت رو تغییر بدید یه مقدار تخصصی هست ! اما نیازی هم نیست ! موفق باشید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saman_e_rsa ارسال شده در آبان 23، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 23، 2014 1 : وارد تنظیمات سپس تصاویر بشید ، اندازه 250 در 250 پیکسل رو ویرایش کنید اعداد رو وارد کنید و ذخیره کنید سپس ایجاد دوباره بند انگشتی ها رو بزنید ولی این کار توصیه نمیشه بهتره همین سایز بمونه و تغییرش ندید ! 2 : ماژول " منوی افقی بالا " رو ویرایش کنید ! 3 : باید با فایرباگ آشنا باشید از داخل themes/default-bootstrap/css/global_rtl.css باید فونت رو تغییر بدید یه مقدار تخصصی هست ! اما نیازی هم نیست ! موفق باشید با تشکر از پاسخگویی حضرتعالی ماژول " منوی افقی بالا " رو ویرایش کنید ! این ماژول فقط تب ها رو به بالا میبره یه سوال دیگری هم داشتم استاد من تا الان 2 بار این نسخه رو نصب کردم بعد از چند ساعت سایت بالا نمیاد و مجبور میشم دوباره نصب کنم فکر میکنید مشکل از چی باشه آیا احتمال داره ورژن 1.6 باگ داشته باشه ؟!! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در آبان 23، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 23، 2014 بعد از چند ساعت سایت بالا نمیاد ؟!!!! نمیشه که شاید جایی رو دستکاری میکنید یا هاستتون مشکل داره چنین مشکلی اصلا وجود نداره اگه بالا نمیاد و صفحه سفید شده دیباگ رو روشن کنید ببین چه اخطاری دریفات میکنید نحوه فعال سازیش هم توی انجمن جستو کنید قسمت سوالات متداول توی صفحه اصلی هم هست میتونید بخونید موفق باشید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده