h_bolhasani_28 ارسال شده در مهر 14، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 14، 2014 مشكل ايميل با سلام همه ي ايميلهاي سايت براي من كه بعنوان مدير سايت هستم برگشت داده ميشه!! موضوع ايميلها اينه : Mail delivery failed: returning message to sender تازه تگهاي اچ تي ام ال ايميلها بصورت متن نمايش داده ميشه! مثل اين! data-html-only="1" style="border-bottom:1px solid #D6D4D4;margin:3px 0 7px;text-transform:uppercase;font-weight:500;font-size:18px;padding-bottom:10px"> جزییات سفارش style="color:#333">سفارش: NAQDPFGAK گذاشته شده در 1393-04-22 18:15:51 روش پرداخت: فیش بانکی بايد چيكار كنم كه ايميل هاي مشتري به من ارسال نشه و هم چنين تگها درست نشون داده بشن؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
aristar ارسال شده در مهر 14، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 14، 2014 اگر برای یه مشتری این اتفاق میفته که احتمال زیاد ایمیل مشتری اشتباهه و احتمالا یک نسخه از ایمیل به شما فوروارد میشه!ولی اگر برای همه مشتری ها باشه که سیستم ایمیل مشکل داره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
h_bolhasani_28 ارسال شده در مهر 15، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 15، 2014 اگر برای یه مشتری این اتفاق میفته که احتمال زیاد ایمیل مشتری اشتباهه و احتمالا یک نسخه از ایمیل به شما فوروارد میشه!ولی اگر برای همه مشتری ها باشه که سیستم ایمیل مشکل دارهنه براي همه ي مشتري ها و سفارشهاست.مشكل از هاست.احتمالا حل بشه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .