hidden ارسال شده در مهر 17، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 17، 2014 سلامدوستان عزیز یه مشکل داشتم ماژول شاخه ها تو صفحه اصلی فقط شاخه ها و دسته بندی رو نمایش میده چیکار کنیم تو قسمت شاخه ها و دسته بندی ها هم نمایش بده اون دسته بندی رو ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
salambaba.com ارسال شده در مهر 18، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 18، 2014 سلامعزیز من که نفهمیدم چی گفتی؟ راستی چرا الان از ما خرید نمیکنی... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در مهر 19، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 19، 2014 سلامعزیز من که نفهمیدم چی گفتی؟ راستی چرا الان از ما خرید نمیکنی...عزیز من حتی شما رو نمیشناسم و بعید میدونم از شهر شما تا حالا خریدی کرده باشممشکل به این صورت هست که یه بلوک هست تو سایت به نام دسته بندی که این بلوک رو تو صفحه اصلی فقط نمایش میده میخوام این بلوک رو تو لینک زیر هم نمایش بده باید چیکار کنم ؟http://www.iroption.com/shop/option-206/ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .