salambaba.com ارسال شده در مهر 18، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 18، 2014 سلام دوستاندر فروشگاه من قیمت ها در بسیاری از موارد مثلا قسمت کاتالوگ و صفحه محصول سبد خرید و ...برعکس میشن یعنی به جای (2400000) نمایش میده (000024)مشکل از کجاست ممنون میشم راهنماییم کنید.عکس پیوست است. برای دیدن مشکل تو سایت اینجا نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در مهر 18، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 18، 2014 سلام دوستاندر فروشگاه من قیمت ها در بسیاری از موارد مثلا قسمت کاتالوگ و صفحه محصول سبد خرید و ...برعکس میشن یعنی به جای (2400000) نمایش میده (000024)مشکل از کجاست ممنون میشم راهنماییم کنید.عکس پیوست است. برای دیدن مشکل تو سایت اینجاسلام بانه وب دیدم فکر کنم مشکل از راست چین و چپ چین بودن هستراستی اون صفحه خورده زیر محصولات رو چه جوری درست کردی صفحه 1 تا 8 خورده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
salambaba.com ارسال شده در مهر 18، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 18، 2014 سلام بهمن عزیز پیش توهم همین طوری هستش؟ ی اون صفحه خورده زیر محصولات رو چه جوری درست کردی صفحه 1 تا 8 خورده؟ خودش فعال هستش. اگه محصول زیاد معرفی کنی نمایان میشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در مهر 18، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 18، 2014 سلام بهمن عزیز پیش توهم همین طوری هستش؟ ی اون صفحه خورده زیر محصولات رو چه جوری درست کردی صفحه 1 تا 8 خورده؟ خودش فعال هستش. اگه محصول زیاد معرفی کنی نمایان میشهروی قالب پیش فرض هم زیاد محصول تعریف کنی بازم صفحه می خوره؟من بهنام 007 هستم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
salambaba.com ارسال شده در مهر 19، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 19، 2014 بهنام 007 عزیراره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
alyas1221 ارسال شده در آبان 1، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 1، 2014 سلام . یه سوال اون بالا پرسیده شده و اون اینکه چرا قیمتها درست نشون داده نمیشه !! آقایون بحثهای حاشیه ای رفتن علت چیه ؟ کسی هم آخرش جواب نداد ! زحمت کشیدن یه دمو ساختن اما چه دمویی با همون عداد 2رقمی یعنی 10 و 20 تومن لااقل اعداد قیمت را 5 یا 6 رقمی می زدید که مشخص بشه برنامه داره کار می کنه ! اما الان جنسها آماده کردم مونده فقط فروشگاه هر کاری می کنم ارقام به ریال واقعی نشون داده نمیشه و برعکس نشون میده .راه حل چیه ؟ متشکر ؟ ( لطفا کسی در جوابم از سوالم جواب طراحی نکنه علکی !! اگه بلدی پاسخ بده ) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در آبان 1، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 1، 2014 سلام . یه سوال اون بالا پرسیده شده و اون اینکه چرا قیمتها درست نشون داده نمیشه !! آقایون بحثهای حاشیه ای رفتن علت چیه ؟ کسی هم آخرش جواب نداد ! زحمت کشیدن یه دمو ساختن اما چه دمویی با همون عداد 2رقمی یعنی 10 و 20 تومن لااقل اعداد قیمت را 5 یا 6 رقمی می زدید که مشخص بشه برنامه داره کار می کنه ! اما الان جنسها آماده کردم مونده فقط فروشگاه هر کاری می کنم ارقام به ریال واقعی نشون داده نمیشه و برعکس نشون میده .راه حل چیه ؟ متشکر ؟ ( لطفا کسی در جوابم از سوالم جواب طراحی نکنه علکی !! اگه بلدی پاسخ بده )لطفا با ادبیات درست مناسب تر بزنید ، وگرنه پست ها پاک میشه بدون اخطار . اولین پست تو یه انجمن خیلی چیزا رو میتونه مشخص کنه و در پاسخ دادن های بعدی و راهنمایی به شما تاثیر میتونه داشته باشه . بومی سازی / ارزها ( واحد پول همون )تو این صفحه روی ریال کلیک کنید تا باز بشه . بعد ساختار نمایش رو میتونید عوض کنید ( ریال بره راست یا چپ و .. ) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
salambaba.com ارسال شده در آبان 3، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 3، 2014 رفیق B.A.H.M.A.Nمن چی کار کنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در آبان 3، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 3، 2014 من نمیدونم مشکلتون چیه دقیقا . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .