reza373 ارسال شده در مهر 18، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 18، 2014 با سلام. زمان انتقال دیتابیس به هاست ارور میده و عکس زیر رو نشون میده http://www.xum.ir/images/2014/07/18/1e0197.jpg نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در مهر 19، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 19، 2014 سلاماین عکسی که گذاشتید خیلی بی کیفیته و هیچی مشخص نیست موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
reza373 ارسال شده در مهر 19، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 19، 2014 ببخشید.بعد از کلی دستکاری رسیدم به این قضیه که با وارد کردن آدرس سایت به آدرس لوکالم ارجاع میدهآدرس سایت:test.hamedesfandi.ir نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در مهر 19، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 19، 2014 وارد جدول ps_shop_url بشین و آدرس دامنه رو عوض کنید . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
reza373 ارسال شده در مهر 19، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 19، 2014 وارد جدول ps_shop_url بشین و آدرس دامنه رو عوض کنید .من به این صورت تغییر داده بودم(پیوست رو ملاحظه بفرمائید). درست نیست؟؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در مهر 19، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 19، 2014 اون www ها رو بردارینبعد برین تو مدیریت سایتتون و در صفحه تنظیمات / سئو لینک اشنا رو یکبار خاموش و روشن کنید . بعد کش مرورگرتون رو خالی کنید تمام نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
reza373 ارسال شده در مهر 19، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 19، 2014 اون www ها رو بردارینبعد برین تو مدیریت سایتتون و در صفحه تنظیمات / سئو لینک اشنا رو یکبار خاموش و روشن کنید . بعد کش مرورگرتون رو خالی کنید تماماز پاسختون ممنون www رو پاک کردم اما صفحه ادمین رو اینطوری نشون میده و اجازه ورود نمیده؟؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در مهر 19، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 19، 2014 سلامفایل htaccess رو از محل نصب پرستاشاپ حذف کنید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
reza373 ارسال شده در مهر 19، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 19، 2014 سلامفایل htaccess رو از محل نصب پرستاشاپ حذف کنید موفق باشیداین فایل رو حذف کردم اما هنوز سایت بالا نمیاد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
reza373 ارسال شده در مهر 19، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 19، 2014 با تشکرهاست من اجازه تعریف دامنه جدید رو نداده بود و علت این اتفاق، همین بود.تنها چیزی که فهمیدم هدر رفتن 48 ساعت از وقتم بود. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .