goharbazar ارسال شده در مهر 26، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 26، 2014 سلامببخشید من دو تا حامل در مدیریت اضافه کردم که قیمت هاشم تعین کردم ولی هرکاری میکنم بازم توی سبد خرید ارسال رایگان نمایش داده میشه حتی توی تعریف محصولات حامل ها را روی پست پیشتاز میگذارم ولی...چیکار باید انجام داد؟با تشکرhttps://goharbazar.com نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mohamad9245 ارسال شده در مهر 26، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 26، 2014 با سلام.باید تو تنظیمات حامل محدوده ها رو تعیین کنید و برای هر محدوده قیمت بذارید.در صورتی که وزنتون تو محدوده باشه قیمتش رو میزنه.ضمنا حمل رایگان رو هم غیر فعال کنیدبا احترام نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
goharbazar ارسال شده در مهر 30، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 30، 2014 با سلام.باید تو تنظیمات حامل محدوده ها رو تعیین کنید و برای هر محدوده قیمت بذارید.در صورتی که وزنتون تو محدوده باشه قیمتش رو میزنه.ضمنا حمل رایگان رو هم غیر فعال کنیدبا احترامخب عزیز ببینید مشکل از کجاس؟ ارسال رایگان ضرب در خورده یعنی غیر فعالهولی بازم ارسال رایگان میادعکس ها پیوست شدن--در ضمن این اطلاعات تماس و شماره های صفحه اصلی سایت رو از کجا باید ویرایش کرد؟ تو پنل هیچ جایی برای ویرایش نداره با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در مهر 30، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 30، 2014 به محدوده ها بستگی داره . باید از تنظیمات محدوده حامل عکس بذارین . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
goharbazar ارسال شده در آبان 1، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 1، 2014 سلامدوست عزیز اینم عکس از حامل ها : عزیز این قالب سایت رو جچوری ویرایش کنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در آبان 1، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 1، 2014 خوب مشخصه دیگه دوست عزیز ، کمی دقت کنید . تو مرحله ای که قاره ها رو نوشته ( asia ) اونا رو تیک بزنید و قیمت براشون بنویسین . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
goharbazar ارسال شده در آبان 9، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 9، 2014 سلامممنونم دوست عزیز درست ولی هنوز یک مشکل هست ارسال رایگان هنوز نرفته عذاب آوره چیکارش کنم از کجا باید حذفش کنم؟لطفا راهنمایی دقیق کنید با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در آبان 9، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 9، 2014 شما دو تا حامل تعیین کردیین ، اولی رو که رایگان نزده ، دومی رو رایگان زده ، تنظیمات اونم مثل اولی بکنید یا حذفش کنید کلا . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .