m.sevrus.m ارسال شده در مهر 29، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 29، 2014 سلامتوی فروشگاه وقتی روی توضیحات محصول کلیک میکنم با ارور زیر مواجه میشم : Error: Access denied for user 'databasename'@'localhost' (using password: NO) کسی میدونه مشکل از چیه و چجور میشه رفعش کرد!؟ * databasename اسم یوزردیتابیس سایته که به علت امنیت تغییر داده شد قالب مورد استفاده : nice shop سرویس هاست دهی : mihanwebhostآدرس سایت gashtbazar.ir نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در مهر 29، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 29، 2014 سلاماحتمالا ماژولی نصب کردید که مربوط به نسخه قبلی پرستاشاپ هست.دیباگ رو روشن کنید ببینید خطای دیگه ای نشون نمیده موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
m.sevrus.m ارسال شده در مهر 29، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 29، 2014 چطور میتونم خطا رو برطرف کنم!؟ احتمالا مربوط به ماژول درگاه بانک هستش نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
salambaba.com ارسال شده در مهر 30، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 30، 2014 دیباگ رو روشن کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
m.sevrus.m ارسال شده در مهر 30، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 30، 2014 مشکل از تداخل دو ماژول بود .ماژول ها رو یکی یکی حذف / نصب کردم درست شد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .