jabera ارسال شده در آبان 1، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 1، 2014 سلامهمگی خسته نباشید. یه سوال جالب دارم:در ماژول وفاداری وقتی تخفیف ایجاد شد میشه انتخاتب کرد که این تخفیف فقط در شاخه های فلان اعمال بشه تخفیف ساخته شده با سیستم وفاداری را می توان در شاخه های زیر بکار برد: ولی چرا برعکسش نمیشه!؟یعنی امتیاز وفاداری فقط در شاخه های انتخاب شده تعلق بگیرهمثال: من سایت فروش موبایل و لوازم جانبی دارم-به ازای هر10 امتیاز هم میخواهم 1 امتیاز یا 1000تومان تخفیف بدهم!ولی میخواهم فقط با خرید لوازم جانبی این امتیاز تعلق بگیره-نه هر محصوصلیالان یکی یه موبایل 1میلیونی از من بخره،میزنه 100هزار تومان امتیاز وفاداری-خخخخخخخ راه حل!؟ سوال دوم:ورژن فعلی 1.8 هست-آیا بهتره به 1.10 ارتقا بدم یا بدتر میشه!؟ تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آبان 5، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 5، 2014 سلاماین امکان رو ندارهنسخه ای به همین منظور من اصلاح کردم که اگه مایل بودید برای خرید میتونید پیام بدید تا جزئیات بدمارتقا برای نسخه ۱.۶ مشکلی نداره معولا Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .