fmmajd ارسال شده در آبان 1، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 1، 2014 سلام فروشگاهی که من دارم راه میندازم محصولاتی داره که میشه تو طرح ها و رنگ های مختلف محصولات ارائه بشن.مثلا ما ده تا رنگ و ده تا مدل روبان داریم.محصول هم چند تیکه اس.خب میشه صد مدل از توش دراورد.(منظورمو خوب گفتم؟) میخوام بدونم بهترین روش برای اینکه مشتریو شیرفهم کنم که این امکان وجود داره چیه؟اصلا تو پرستا امکان خاصی واسه یه همچین چیزی وجود داره؟یا فقط باید یه سری مدلارو بذارم واسه طرحای بیشتر پیام بدن؟من چند وقت پیش یه ماژول دیدم کارش تو همین مایه ها بود.ولی معمولا این جور محصولات خیلی به کار نمیان.پیشنهاد شما چیه؟ پ.ن:دقیقا نمیدونستم کجا باید سوالمو مطرح کنم.اگه ناجوره معذرت میخوام نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در آبان 1، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 1، 2014 ترکیبات در پرستاشاپ برای این مورد هست . وقتی محصولی میزنید ، تب ترکیب رو ببینید . براتون اتوماتیک اینو ایجاد میکنه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
fmmajd ارسال شده در آبان 1، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 1، 2014 اینطوری یه چیزی حدود 500 تا ترکیب ایجاد میکنه تو بعضی محصولات و چون برای همشون عکس ندارم ممکنه طرف گیج شه فکر کنه اون موردو نداریم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در آبان 1، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 1، 2014 خوب دیگه ، اگه بخواین مشتری موقع خرید انتخاب کنه مجبورین ترکیب بذارین . چاره دیگه ای نیست ، ترکیب هم تو این مقدار بد میشه و جور در نمیاد . بهتره یه چند مدل بذارین و تو توضیحات ذکر کنید که چیا دارین تا مشتری تماس بگیره و یا موقع سفارش تو کادر توضیحات مدل دلخواه رو بنویسه تا شما براش بفرستین . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .