ninjaaaaa ارسال شده در آبان 1، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 1، 2014 با سلام و خسته نباشید همه دوستان عزیزبچه ها من امروز صبح در قسمت ماژول ها > پیکربندی قالب تصویر هارو میتونستم عوض کنم اما الان عکس های پیش فرض که همون آقا و خانوم با کلاسا هستن غیرفعال که نمیشن هیچ + وقتی میخوام آیتم رو پاک کنم این خطا رو میده: [PrestaShop] Fatal error in module DbPDO:Call to a member function rowCount() on a non-objectو وقتی میخوام عکسشو عوض کنم میگه : خطایی هنگام ذخیره دادهها رخ داد. خواهشا کار منو راه بندازید اجرتون با خدا نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ninjaaaaa ارسال شده در آبان 1، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 1، 2014 لطفا کمک کنید اینم لینک : http://game-plus.ir نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ninjaaaaa ارسال شده در آبان 2، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 2، 2014 آیا کسی هست مرا یاری نماید؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در آبان 2، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 2، 2014 سلامدیباگ رو روشن کنید ببینید خطایی در این صحه وجود نداره موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ninjaaaaa ارسال شده در آبان 2، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 2، 2014 چطوری روشن کنم دیباگ رو؟توی config/config.inc.php هم رفتم اما استاتیکی به نام PS بنوب که من TRUE کنم!!پرستای سایت هم آخرین ورژن است! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ninjaaaaa ارسال شده در آبان 2، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 2، 2014 [PrestaShopDatabaseException]Table 'gameplus_gameplus.ps_themeconfigurator' doesn't exist SELECT image FROM `ps_themeconfigurator` WHERE id_item = 1 LIMIT 1 at line 635 in file classes/db/Db.php629. WebserviceRequest::getInstance()->setError(500, '[sql Error] '.$this->getMsgError().'. From '.(isset($dbg[3]['class']) ? $dbg[3]['class'] : '').'->'.$dbg[3]['function'].'() Query was : '.$sql, 97); 630. } 631. else if (_PS_DEBUG_SQL_ && $errno && !defined('PS_INSTALLATION_IN_PROGRESS')) 632. { 633. if ($sql) 634. throw new PrestaShopDatabaseException($this->getMsgError().' '.$sql.''); 635. throw new PrestaShopDatabaseException($this->getMsgError()); 636. } 637. } 638. 639. /** DbCore->displayError - [line 325 - classes/db/Db.php] - [1 Arguments]DbCore->query - [line 547 - classes/db/Db.php] - [1 Arguments]DbCore->getRow - [line 572 - classes/db/Db.php] - [2 Arguments]DbCore->getValue - [line 348 - modules/themeconfigurator/themeconfigurator.php] - [1 Arguments]ThemeConfigurator->removeItem - [line 484 - modules/themeconfigurator/themeconfigurator.php]ThemeConfigurator->getContent - [line 836 - controllers/admin/AdminModulesController.php]AdminModulesControllerCore->postProcessCallback - [line 1006 - controllers/admin/AdminModulesController.php]AdminModulesControllerCore->postProcess - [line 171 - classes/controller/Controller.php]ControllerCore->run - [line 373 - classes/Dispatcher.php]DispatcherCore->dispatch - [line 54 - admin/index.php] نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آبان 5، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 5، 2014 یه بار ماژول رو بازنشانی کنید Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ninjaaaaa ارسال شده در آبان 5، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 5، 2014 بازنشانیم کردم کاری نشد!!! تو فروم های دیگه هم فقط چارش اینه که از طریق دست بردن به کد حذف کرد ماژولو!یک مسکل اساسیتر از اون هم جدیدا پیدا شده!!! آقا چرا تغییرات در صفحات ( مثلا صفحه درباره ما ) سریعا اعمال نمیشه؟؟ برا مثال من یک تغییر در یک صفحه مثلا تغییر شماره تلفن بعد از 2 یا 3 روز اعمال میشه! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در آبان 5، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 5، 2014 سلامباید کامپایل اجباری رو از بخش کارایی روشن کنید و کش رو خاموش کنید تا تغییرات رو ببینیدبعدا مجددا به حالت اولیه برگردونید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ninjaaaaa ارسال شده در آبان 6، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 6، 2014 ممنونجدیدا یک مشکلی هست، اونم اینکه مسئول فروش نمیتونه لاگین کنه!!! ارور میده! مجبور شدم به همه مسئول فروش ها مدیر کلی بدم لطفا این مشکل و بگین از چیه که برم مشکلو بر طرف کنم! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در آبان 6، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 6، 2014 سلامنیاز به بررسی دقیق دارهیک مسئول فروش جدید ایجاد کنید (منظور اینکه ویرایش نکنید) ، ببینید باز هم اررور دارید ؟ موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ninjaaaaa ارسال شده در آبان 17، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 17، 2014 بچه ها الان هرچی میرم داخل مثلا میخوام یک محصول رو قیمت عوض کنم همیشه میاره لاگین کن لاگین میکنم بازم میاره لاگین کن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آبان 18، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 18، 2014 این معمولا تداخل کوکی مرورگر هست. کوکی های مرورگر رو پاک کنید Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در فروردین 5، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 5، 2015 سلام دوستان سوال من مربوط به ماژول پیکر بندی قالب هست گفتم تاپیک مجزا نزنمچطوری میشه تصاویری که این ماژول درست میکنه برای بالای فوتر سایت که برای تبلیغات هست رو در موبایل ها غیر فعال کنیم ؟ ایا امکانش هست برای موبایل ها غیر فعال بشه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .