ardalan ارسال شده در آبان 3، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 3، 2014 سلامببخشید من میخوام از پرستا شاپ برای ارسال ایمیل و پیامک تبلیغاتی استفاده کنمحالا میخوام به روش های ارسال یکسری فیلد اضافه کنم. فیلدهای ساده/آپلود/انتخابی و ....مثلِ این عکس :http://0up.ir/do.php?imgf=c-%D8%A7%D8%B1%D8%B3%D8%A7%D9%84.jpg میشه راهنمایی بفرمایید؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در آبان 3، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 3، 2014 سلاماین کار نیاز به شخصی سازی و اضافه کردن جدول به دیتابیس دارهباید آشنایی با کدنویسی و ساختار فریمورک پرستاشاپ داشته باشید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ardalan ارسال شده در آبان 4، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 4، 2014 ممنون از پاسختون ولی فکر کنم راه های ساده تری هم وجود داشته باشن!!! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در آبان 4، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 4، 2014 ممنون از پاسختون ولی فکر کنم راه های ساده تری هم وجود داشته باشن!!!اگه وجود داره ، انجام بدین تا ما هم استفاده کنیم ، فردی که به شما جواب میده چند ساله داره پرستاشاپ کار میکنه و تخصصش در همینه . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ardalan ارسال شده در آبان 13، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 13، 2014 ممنون از پاسختون ولی فکر کنم راه های ساده تری هم وجود داشته باشن!!!اگه وجود داره ، انجام بدین تا ما هم استفاده کنیم ، فردی که به شما جواب میده چند ساله داره پرستاشاپ کار میکنه و تخصصش در همینه .ببخشید اما منظورِ بدی نداشتم!از دوستان و مدیران سوال کردم، چون راهی رو نمیدونستم! وگرنه انجام میدادم و در اختیار عموم قرار میدادم!!همچنین گفتم فکر کنم راه ساده تری وجود داشته باشد. نگفتم وجود دارد! با این حال اگر لحن سخن گفتنم شما را ناراحت کرد، معذرت میخواهم... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .