moghimi ارسال شده در آبان 3، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 3، 2014 سلام خدمت دوستانبرای تعریف حامل های تیباکس و پیک موتوری برای بعضی از شهرها باید چه کار کرد؟چون توی تنظیمات نسخه 1.6 حامل فقط منطقه رو می شه وزن و قیمت براش تعریف کرد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tmehdis ارسال شده در آذر 21، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 21، 2014 خوب کاری نداره که یک منطقه میسازی شهرهایی رو که می خوای میریزی توی اون به همین راحتی ، حالا من یک سوال دارم چطوری میشه شهرها را در پرستاشاپ تعریف کرد از من که فقط کشور استان و منطقه رو داره و شهرها موجود نیست . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در آذر 21، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 21، 2014 خوب کاری نداره که یک منطقه میسازی شهرهایی رو که می خوای میریزی توی اون به همین راحتی ، حالا من یک سوال دارم چطوری میشه شهرها را در پرستاشاپ تعریف کرد از من که فقط کشور استان و منطقه رو داره و شهرها موجود نیست به نظرم تداخل استانها توی این حالت پیش می یاد، فرض کنین تهران توی آسیا باشه، منطقه مثلا پیک موتوری هم تعریف کنیم تهران رو بزنیم بهش، توی انتخاب استان، مشتری دو تا تهران می بینه؟اگه فقط قصد فروش برای شهرهای خاصی رو دارین، همون استانها رو به شهرهایی که می خوایین تبدیل کنین و از طریق ترجمه استان رو به شهر تبدیل کنیناگه هم نه که بی خیال تعریف شهر بشین چون توی هزینه پستی تاثیری نداره و فقط کارتون زیاد می شه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آذر 24، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 24، 2014 تیپاکس رو پس کرایه تعریف کنید. یعنی فقط هزینه محصول رو از مشتری بگیرید. چون تیپاکس تعرفه هم نمیده و فقط رنج قیمت میده. استان هایی که تیپاکس دارن رو براش فعال کنید و چون پس کرایه کردین اگه شهر مشتری تیپاکس نداشت همون محصول رو با پست پس کرایه کنید (هزینه محصول رو قبلا گرفتید و فقط هزینه پست در محل پرداخت میشه) Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در آذر 24، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 24، 2014 تیپاکس رو پس کرایه تعریف کنید. یعنی فقط هزینه محصول رو از مشتری بگیرید. چون تیپاکس تعرفه هم نمیده و فقط رنج قیمت میده. استان هایی که تیپاکس دارن رو براش فعال کنید و چون پس کرایه کردین اگه شهر مشتری تیپاکس نداشت همون محصول رو با پست پس کرایه کنید (هزینه محصول رو قبلا گرفتید و فقط هزینه پست در محل پرداخت میشه) Sent from my Xperia using Tapatalk proآقا دانوش منظورتون از پس کرایه چی هست؟ یعنی هزینه ای که بعدا مشتری فاکتورش ( علی الحساب و قطعی ) قطعی شد باید بده؟توی خرید آنلاین که نمی شه از مشتری پول گرفتبه نظرم به جای مناطق باید استان ها رو قرار داد، اینطوری مشکل پیک موتوری و تیپاکس و... با توجه به اینکه توی تنظیمات حامل مناطق رو می شناسه حل می شهمن نمونه اش رو توی فروشگاه سوپرشهر انجام داده بودم و یه فایده دیگه هم داره شهرهایی مثل خراسان یا بوشهر یا ... هزینه پست شون با بقیه شهرها متفاوته اینطوری خیلی راحت قیمت هزینه پست رو می شه تنظیم کرد، البته باید ترجمه رو تغییر داد، که من نکردم و مشتری خودش متوجه می شه ، فروش بدی هم ندارم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آذر 25، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 25، 2014 ببینید دوست من ایران ۱۴٠٠ شهر داره. تعریف هزینه روی ۱۴٠٠ شهر یک راه حل زمان گیر و بی مورد هستپس باید هزینه روی استان تعریف بشه. اداره پست با استان کار میکنه و برای درون استانی و بیرون استانی هم، منطقه به کارتون میادبا این روش شما ۴ نوع هزینه تعریف میکنید برای وزن های متفاوت و تماماما برای مواردی مثل پیک یا تیپاکس هم توضیحات واضح بودپس کرایه یعنی کرایه پس از خرید دریافت میشهشما هم نمیگیرید این هزینه رو بلکه خود تیپاکس یا پیک این هزینه رو میگیره. یعنی شما محصول رو میدین تیپاکس و هیچ هزینه ای نمیدین. میگید هر هزینه ای بابت ارسال رو از گیرنده بگیرید. هم پیک و هم تیپاکس این رو قبول می کنن. حتی اداره پست قبول میکنهاز این ساده تر فکر نکنم بشه توضیح داد! Sent from my Xperia using Tapatalk pro واکنش ها : giga0101 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در آذر 25، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 25، 2014 ببینید دوست من ایران ۱۴٠٠ شهر داره. تعریف هزینه روی ۱۴٠٠ شهر یک راه حل زمان گیر و بی مورد هستپس باید هزینه روی استان تعریف بشه. اداره پست با استان کار میکنه و برای درون استانی و بیرون استانی هم، منطقه به کارتون میادبا این روش شما ۴ نوع هزینه تعریف میکنید برای وزن های متفاوت و تماماما برای مواردی مثل پیک یا تیپاکس هم توضیحات واضح بودپس کرایه یعنی کرایه پس از خرید دریافت میشه شما هم نمیگیرید این هزینه رو بلکه خود تیپاکس یا پیک این هزینه رو میگیره. یعنی شما محصول رو میدین تیپاکس و هیچ هزینه ای نمیدین. میگید هر هزینه ای بابت ارسال رو از گیرنده بگیرید. هم پیک و هم تیپاکس این رو قبول می کنن. حتی اداره پست قبول میکنهاز این ساده تر فکر نکنم بشه توضیح داد!Sent from my Xperia using Tapatalk proدرود واضح بود ممنونمن استان ها تعریف کردم نه شهرها رو چون طبق فرمایش شما به کار نمی یاد، توی هزینه هم استان مطرح هست نه شهر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .