payamkh59 ارسال شده در آبان 3، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 3، 2014 با درود من از وقتی فروشگاه رو به هاست جدید منتقل کردم نمی تونم در قسمت تصاویر ، تصاویر بند انگشتی رو دوباره ایجاد کنم و به من پیغام زیر رو می دهOriginal image is corrupt (/home2/dkharidc/domains/didokharid.com/public_html/img/p/6/8/68.jpg) or bad permission on folder من تمامی فولدر های مسیر بالا رو چک کردم و Permission ها روی 775 هست و permission خود فایل هم همینطور حتی permission فایل رو 777 هم کردم ولی فرقی نکرد !!!!کسی می دونه که مشکل از کجاست؟؟؟ با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در آبان 3، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 3، 2014 مشکلی نیست ، چون فقط این تصویر رو خطا میده ، بقیه تصاویر احتمال زیاد بروزرسانی میشن ( قبلا این مشکل رو دیده ام ) میتونید سایر تصاویر رو عوض کنید و بعد بروزرسانی کنید ببینید تمام عکساتون سایرشون عوض شده یانه ( که به احتمال زیاد میشه ) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
payamkh59 ارسال شده در آبان 24، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 24، 2014 مهندس من تست کردم به خاط اون Errorی که می ده بقیه عکس ها هم تغییر نمی کنن و کلاً عکس ها رو به هم می ریزهیک مسئله ای که هست اینه که توی پیغامی که می دهOriginal image is corrupt (/home2/dkharidc/domains/didokharid.com/public_html/img/p/6/8/68.jpg) or bad permission on folderابتدای مسیر home2/dkharidc/domains/didokharid.com/public_html/img/p/6/8/68.jpg اشتباه هست در واقع /home2/dkharidc/ وجود نداره!!!!!!!!!!!!! ولی ادامه مسیر درست هستچه جوری می تونم مشکل رو حل کنم؟؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آبان 24، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 24، 2014 مسیر فایل ها از ریشه هاست داده میشه و مشکلی نداره که این شکلی هستفایل مورد نظر وجود داره و بازهم پیغام میده؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
payamkh59 ارسال شده در آبان 25، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 25، 2014 بله فایل وجود داره و permission هم 755 هست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آبان 28، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 28، 2014 سخت میشه دلیلش رو ندیده پیدا کرد. اما گروه های تصویر رو به صورت تک به تک بازسازی کنیدمثلا شاخه ها و سایز home رو بازسازی کنید Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .