salambaba.com ارسال شده در آبان 8، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 8، 2014 این برای دومین بار هست که این موضوع رو مطرح میکنمگلایه از مدیران این انجمن و برادران زحمت گش پرستا شاپ به خاطر اینکه هیچ کدام به مشکل من پاسخ ندادن715 000 تومان قیمت خیلی از محصولات فروشگاه من اینطوری نمایش داده میشه مثل این محصوللپ تاپ دل کارکرده dell 6400 685,000 تومان ولی این محصول که در همان شاخه هستش هیچ مشکلی نداره؟البته همین الان فهمیدم که به خاطر و جود ترکیبها هستشدوستان بررسی کنید .الان مشکل نداره میتونید روی پرستا شاپ خودتان بررسی کنید.و مشکل را گذارش بدید تا بررسی بشه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در آبان 8، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 8، 2014 سلامدوست عزیز من که مشکلی نمیبینمدر نسخه دمو هم فکر نمیکنم چنین مشکلی باشهلطفا آدرسی که مشکل داره رو قرار بدید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
salambaba.com ارسال شده در آبان 9، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 9، 2014 سلام ramtin2025http://shop.baneweb.com/stoke-loptop-dell/528-dell-6400.html نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در آبان 9، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 9، 2014 سلامبا توجه به اینکه قیمت اشتباه تولید میشه، احتمالا خطایی وجود دارهدیباگ رو روشن کنید و ببینید در این صفحه خطا وجود داره یا خیر ؟در غیر اینصورت نیاز به بررسی فنی دارید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آبان 13، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 13، 2014 ببینید دوست من این مشکل در گذشته هم مطرح شده و بارها پاسخ داده شده.به احتمال زیاد شما ارز رو درست تنظیم نکردید و این مشکل به وجود میاد. خود پدرستاشاپ روش های زیادی برای نمایش قیمت داره و شما باید روش درست رو انتخاب کنیدبه بخش آموزش سایت برید و آموزش شیوه صحیح تنظیم نرخ ارز تومان و ریال را بخوانیددر واقع شما با ارز تومان را ویرایش کرده و شیوه نمایش را تغییر بدید Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .