h_bolhasani_28 ارسال شده در آبان 9، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 9، 2014 با سلام .ایمیل های فروشگاه من کار نمی کنه. یعنی همه چیز به ایمیل مدیر برگشت داده میشه.با یه فرمت بدجور مثل این: (راستی من هم از تابع میل php استفاده کردم هم پارامترهای smtp رو ست کردم ولی هردوشون جواب ندادن.لطفا راهنمایی کنید. ) Mail delivery failed: returning message to sender [email protected] This message was created automatically by mail delivery software. A message that you sent could not be delivered to one or more of its recipients. This is a permanent error. The following address(es) failed: [email protected] SMTP error from remote mail server after end of data: host mta5.am0.yahoodns.net [98.136.217.203]: 554 5.7.9 Message not accepted for policy reasons. See http://postmaster.yahoo.com/errors/postmaster-28.html ------ This is a copy of the message, including all the headers. ------ Return-path: <[email protected]> Received: from static.163.245.251.148.clients.your-server.de ([148.251.245.163]:41891 helo=[email protected]) by neptune.talahost.com with esmtpsa (TLSv1:DHE-RSA-AES256-SHA:256) (Exim 4.82) (envelope-from <ایمیل مدیر>) id 1XFe1K-003MPh-VL for [email protected]; Fri, 08 Aug 2014 06:51:23 +0000 To: [email protected] From:ایمیل مدیرReply-To: ایمیل مدیر Subject: =?utf-8?B?2b7bjNin2YUg2KLYstmF2KfbjNi024wgLSDZvtix2LPYqtin?= =?utf-8?B?2LTYp9m+?= Date: Fri, 08 Aug 2014 11:21:22 +0430 X-LibVersion: 3.3.2 MIME-Version: 1.0 Content-Type: text/html; charset=utf-8; format=flowed Content-Transfer-Encoding: 8bit Message-ID: <[email protected]> این یک پیام آزمایشی است، سرور شما برای ارسال رايانامه تنظیم شده است نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در آبان 9، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 9، 2014 سلامدوست عزیز بهتره ایمیل فروشگاه خودتون رو، ایمیلی از هاستتون بذارید یا اینکه حداقل از یاهو و جیمیل نباشه.هنگامیکه ایمیل از جانب فروشگاه شما ارسال میشه و فرستنده یاهو یا جیمیل باشه، دریافت کننده هم اگه یاهو یا جیمیل باشه، آیپی فرستنده رو چک میکنه و میبینه با اینکه شناسه یاهو است ولی آیپی یاهو نیست. این باعث میشه ایمیل رو برگشت بزنند.از ایمیلهایی مثل [email protected] استفاده کنید تا این مشکلات برطرف بشوند موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saeedssn ارسال شده در بهمن 17، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 17، 2014 سلامدوست عزیز بهتره ایمیل فروشگاه خودتون رو، ایمیلی از هاستتون بذارید یا اینکه حداقل از یاهو و جیمیل نباشه.هنگامیکه ایمیل از جانب فروشگاه شما ارسال میشه و فرستنده یاهو یا جیمیل باشه، دریافت کننده هم اگه یاهو یا جیمیل باشه، آیپی فرستنده رو چک میکنه و میبینه با اینکه شناسه یاهو است ولی آیپی یاهو نیست. این باعث میشه ایمیل رو برگشت بزنند.از ایمیلهایی مثل [email protected] استفاده کنید تا این مشکلات برطرف بشوند موفق باشیدسلامبنده از ایمیل هاست خودم استفاده کردم اما هنگامی که ارسال میکنم این ارور ها و دلیوری ها رو میدهایمیل هاست خودم را در مکان های زیر وارد نمودمتنظیمات> تماس های فروشگاه>رایانامه فروشگاه 1-ایمیلی که از فرم تماس با ما فروشگاه ارسال میکنم به ایمیل یاهو که قبلا بعنوان مدیر ثبت کرده بودم میرود2- پاسخی که از پرستاشاپ ارسال میکنم با تایتل Mail delivery failed: returning message to senderو متن برگشت خورده طولانی و نامفهوم نمایش داده میشود. باز هم در ایمیل یاهو که قبلا به نام مدیر سایت ثبت کردم کجا باید ایمیل راتغییر داده و بصورت [email protected] بنویسم تادیگر ایمیل یاهو بعنوان ارسال کننده و دریافت کننده نباشد؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در بهمن 21، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 21، 2014 این یعنی ایمیل دریافت کننده نامعتبره دوست من Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saeedssn ارسال شده در بهمن 24، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 24، 2014 این یعنی ایمیل دریافت کننده نامعتبره دوست من Sent from my Xperia using Tapatalk proبا سلام و احترامهمانطور که دوستی در بالا اشاره نمودند ایراد از آنجایی است که بنده ایمیل ادمین را در هنگام ساخت سایت از yahoo قرار دادم و کلیه مکاتبات در "تماس با ما" به یاهو ارسال میشود. و یاهو نیز چک میکند که اگر IP یکسان باشد آنرا برگشت بزنداکنون سوال بنده این است که :1- چگونه میتوانم ایمیل ادمین را تغییر دهم ( در کاربران ادمین رفتم ولی نشد)؟2- چگونه میتوانم تنظیمات را تغییر دهم تا پیام های "تماس با ما" به yahoo ارسال نشود و یک ایمیل دیگر را معرفی نمایم؟با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در بهمن 24، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 24، 2014 سوال یک رو سرچ کنین، توضیح مفصل داده شده2. تنظیمات - تماس فروشگاه ایمیل رو تغییر بدین به ادمین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
aminsamie ارسال شده در بهمن 25، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 25، 2014 با سلام اقا منم با ایمیل مشکل پیدا کردم رو php کار نمیکنه ولی یه فروشگاه دیگه با همین php ارسال میکنه بدون مشکل از ایمیل info استفاده کردم هیچی ارسال نمیکنه چیکار کنم/؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .