fmmajd ارسال شده در آبان 9، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 9، 2014 سلام من چند وقته با این مشکل رو به رو شدم که وقتی تو تنظیمات یه ماژولی میرم یا میخوام یه ماژولی نصب کنم گاهی وقتا یهو از مدیریت خارج میشه.واسه یه ماژول خاصم نبوده ظاهرا رندوم این اتفاق میفته.مشکل چیه؟ ممنون واکنش ها : tooraj1313 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در آبان 9، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 9، 2014 سلاماین بستگی به عمر کوکی بخش مدیریت شما داره موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
fmmajd ارسال شده در آبان 9، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 9، 2014 سلاماین بستگی به عمر کوکی بخش مدیریت شما داره موفق باشیدنه بعضی وقتا تازه لاگین کردم میپره بیرون.و فقط هم تو بخش ماژولها اینطور میشه.مثلا بعضی وقتا میخوام یه ماژولی رو کانفیگ کنم مجبورم چندبار هی لاگین کنم تا درست شه واکنش ها : tooraj1313 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در آبان 9، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 9، 2014 تو مدیریت برسی ای پی روی کوکی رو غیرفعال کنید و عمر کوکی هم زیاد کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
koki ارسال شده در خرداد 1، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 1، 2015 با سلام من یه مشکلی که دارم اینکه بعد یه مدت که دارم با تنظیمات ور میرم خیلی کند میشه کار کردن باهاش یه موقعهای خارج میشه مشکل چیه Sent from my Nexus 7 using Tapatalk نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پزشک سایت ارسال شده در اردیبهشت 16، 2017 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 16، 2017 تو مدیریت برسی ای پی روی کوکی رو غیرفعال کنید و عمر کوکی هم زیاد کنید سلام، وقت بخیر من این کار را کردم ولی فایده نداشت، و هر 10 - 20 دقیقه اگر صفحه ای باز نکنم و کاری نکنم از محیط مدیریت خارج میشم. عمر کوکی قسمت مدیریت فروشگاه الان10000هست واکنش ها : tooraj1313 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tooraj1313 ارسال شده در شهریور 4، 2017 گزارش Share ارسال شده در شهریور 4، 2017 من هم همین مشکل رو دارم لطفا مدیران انجمن راهنمایی بفرمایند نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saeid5000 ارسال شده در شهریور 4، 2017 گزارش Share ارسال شده در شهریور 4، 2017 از بخش مدیریت ---> تنظیمات ---> کنترل آدرس IP کوکیها رو غیر فعال کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
samamc ارسال شده در شهریور 13، 2017 گزارش Share ارسال شده در شهریور 13، 2017 سلام بنده هم به همین مشکل برخوردم نسخه پرستاشاب من 1.6.1.12 وقتی وارد قسمت مدیریت میشم یکی از شاخه ها که قبلا کار کردم رو انتخاب میکنم از مدیریت خارج میشه و میره رو صفحه لاگین مثلا وقتی تازه لاگین شدم و اخه تعمیرات رو انتخاب میکنم از صفحه خارج میشه و میره رو صفحه لاگین خواهشا بگین چیکار کنم تمام موارد بالا رم انجام دادم ولی درست نشد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در شهریور 13، 2017 گزارش Share ارسال شده در شهریور 13، 2017 سلام تیکت بزنید بررسی بشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
samamc ارسال شده در شهریور 16، 2017 گزارش Share ارسال شده در شهریور 16، 2017 سلام تیکت بزنید بررسی بشه سلام اگه واسه هر تیکت این همه منتظر بمونیم که باید فاتحه فروشگاه خونده بشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در شهریور 16، 2017 گزارش Share ارسال شده در شهریور 16، 2017 کی تیکت زدید؟ شماره تیکتتون رو برای بنده ارسال کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
samamc ارسال شده در شهریور 17، 2017 گزارش Share ارسال شده در شهریور 17، 2017 کی تیکت زدید؟ شماره تیکتتون رو برای بنده ارسال کنید سلام درخواست شمارۀ 868124 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در شهریور 17، 2017 گزارش Share ارسال شده در شهریور 17، 2017 پیگیری میکنم براتون. چشم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
samamc ارسال شده در شهریور 18، 2017 گزارش Share ارسال شده در شهریور 18، 2017 پیگیری میکنم براتون. چشم سلام تشکر از شما نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .