h_bolhasani_28 ارسال شده در آبان 10، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 10، 2014 با سلام.تو قسمت عضویت وقتی کسی ایمیلشو وارد می کنه و ایجاد رو میزنه این پیام نشون داده میشه:TECHNICAL ERROR: unable to load form. Details:Error thrown: [object Object]Text status: parsererror چطور برطرفش کنم؟ لطفا کمک کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در آبان 10، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 10، 2014 سلامدیباگ رو روشن کنید و ببینید خطای دیگه ای وجود نداره ؟ موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
username ارسال شده در آبان 10، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 10، 2014 سلاماحتمالا به خاطر لود نشدن کامل هست.یا سرعت هاست خوب نیست یا باید کش را خالی کنید.در قسمت کارایی کش را غیرفعال و فعال کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
h_bolhasani_28 ارسال شده در آبان 12، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 12، 2014 سلاماحتمالا به خاطر لود نشدن کامل هست.یا سرعت هاست خوب نیست یا باید کش را خالی کنید.در قسمت کارایی کش را غیرفعال و فعال کنید.سلام.این کار رو انجام دادم نشد.مربوط به فایل جاواسکریپته.با کش کاری نداره!! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
aristar ارسال شده در آبان 12، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 12، 2014 ادرس فروشگاه رو بدین تا یه نگاهی بندازم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
aristar ارسال شده در آبان 13، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 13، 2014 من یه نگاهی به فروشگاه کردم!همونطور که خودتون گفتین فایل جاوااسکریپت مثل اینکه ایراد داره!شما دوباره فایلهای اسکریپت رو آپلود کنین ببینین مشکل حل میشه یا نه! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .