maymay198421 ارسال شده در آبان 12، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 12، 2014 با سلام- در قسمت مدیریت بخش محصولات وقتی محصولی را وارد می کنم و دکمه ی ذخیره را می زنم با پیغام URL آشنا خالی است.حداقل نیاز است شما یک نام برای زبان پیش فرض قبل از آن که بتوانید کالا را ذخیرهکیند)مواجه می شوم و محصول ذخیره نمی شود . لطفا راهنمایی بفرمائید.با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در آبان 12، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 12، 2014 برین سربرگ سئو و آخرین فیلد رو تنظیم کنید ، اون باید پر بشه . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
maymay198421 ارسال شده در آبان 13، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 13، 2014 برین سربرگ سئو و آخرین فیلد رو تنظیم کنید ، اون باید پر بشه . ممنون درست شد . سپاسگذارم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
alikaraj66 ارسال شده در اسفند 21، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 21، 2014 با سلام هنگام ثبت محصول جدید وقتی از قسمت اطلاعات به قسمت قیمت یا سئو یاهر قسمت دیگری کلیک میکنم هیچ صفحه ای لود نمی شود یعنی تو قسمت قیمت صفحه سفید است لود نمی شود ؟ http://8pic.ir/images/f6h1eugscgs0129itjxe.jpg نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در اسفند 21، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 21، 2014 سلامنیاز به بررسی دارهمیتونه به خاطر اینترنتتون باشه یا محدودیت هاست در execution time و ... موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
reza_maniani ارسال شده در خرداد 9، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 9، 2015 سلام.من وقتی میخوام محصول اضافه کنم تو قسمت های دیگه که میرم میگه شما باید اول محصول را ذخیره نمایید امّا برای ذخیره محصول هم ارور میده و ذخیره نمیشه.مشکل کجاست؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در خرداد 9، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 9، 2015 سلامچه ارروری میده ؟دیباگ رو روشن کنید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mr.Mersad ارسال شده در فروردین 30، 2016 گزارش Share ارسال شده در فروردین 30، 2016 مشکل من هم این مشکل هستش نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .