ahmadi ارسال شده در آبان 15، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 15، 2014 دوستان من می خوام برای محصولاتی که نقدی خرید میشه درصدی تخفیف بهش تعلق بگیره من خودم انجام دادم ولی تخفیف به همه محصولات اعمال میشه و برای حاملها هم همینطور چه سفارشی چه پیشتاز و چه نقدی کسی هست که بتونه در این مورد کمک کنه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آبان 18، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 18، 2014 اگر منظور شما تفاوت بین خرید و پرداخت در محل و پرداخت نقدی باشه ممکنه ولی اگر منظور شما پرداخت با فیش و پرداخت آنلاین باشه ممکن نیست. شما باید از بخش قوانین قیمت گذاری یک بن جدید تعریف کنید ولی قسمت کد را خالی بگذارید تا خودکار شود و تیک برجسته را بزنید تا به کاربر پیشنهاد شودسپس از بخش وضعیت آن را به حامل هایی که به پرداخت آنلاین مربوط هستند محدود کنید. نمونه در سایت taktrain.com قبلا انجام شده Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ahmadi ارسال شده در آبان 26، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 26، 2014 آقا دانوش تشکر از بابت راهنمایی شما من دقیقا گفته های شما رو پیاده کردم ولی زمانی که پرداخت آنلاین انجام میدم هیچ تخفیفی روی قیمت پرداخت اعمال نمیشه و مبلغ پرداخت همانی بوده که قبلا تعریف شده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آبان 29، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 29، 2014 جواب من رو به دقت بخونید!تخفیف روی پرداخت بی معنی هست دوست من. وقتی شخص پرداخت رو انتخاب کنه مستقیم به درگاه میره و تخفیفی نمیشه بهش دادتخفیف رو میتونید روی حامل بذارید. حامل هایی که به پرداخت در محل هستند تخفیف ندید و سایر حامل ها رو براشون تخفیف بذاریدالبته این تخفیف به سبد اعمال میشه نه به خود حامل. حامل فقط مشخص میکنه به چه سبدی تخفیف تعلق بگیره Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .