jafar1374 ارسال شده در آبان 20، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 20، 2014 سلامرو لوکال تا حالا چند بار بعد از نصب دوباره ماژولها یهو ناپدید شدن تو مدیریت پرستادر حالیکه تو پوشه ماژولها همه چی سر جاشهدوباره هم که ماژولها رو جایگزین می کنم کلا قسمت ماژولها بالا نمیادمشکل از کجاست ؟کلا فقط 19 تا ماژول رو نشون میده ! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آبان 22، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 22، 2014 این عکس بی کیفیت هست و نمیشه نظری داد Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jafar1374 ارسال شده در آبان 22، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 22، 2014 این عکس بی کیفیت هست و نمیشه نظری داد Sent from my Xperia using Tapatalk proارورایی که بالا نشون میده مال اسلایدر قالب نایس شاپهپاینشم چیزی نیست خواستم تعدا ماژولهارو نشون بدم مثلا 140 تا بود شده 19 تااین تصویر ارورا نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در آبان 22، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 22، 2014 این مشکل از اینه :پرستاشاپ به صورت ناقص بروزرسانی ماژول ها رو بررسی میکنه . برای حل این مشکل کافیه در بالای صفحه ماژولها/ سمت چپ ، نوشته شده که : بررسی برزورسانی ماژول ها . روش کلیک کنید تا بررسی کنه ، مشکلتون حل میشه . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jafar1374 ارسال شده در آبان 22، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 22، 2014 آقا بهمن اونو هم امتحان کردم یادم نیست چ پیامی داد (چون دوباره رو لوکال نصب کردم) ولی بازم نشدتا حالا س بار این اتفاق تو لوکال افتاده و پرستا رو دوباره نصب کردم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در آبان 22، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 22، 2014 راه حل همونه که گفتم و به اینترنت وصل بشین و اونجا رو چک کردن آپدیت ماژول ها رو کلیک کنید . درست میشه . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jafar1374 ارسال شده در آبان 29، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 29، 2014 راه حل همونه که گفتم و به اینترنت وصل بشین و اونجا رو چک کردن آپدیت ماژول ها رو کلیک کنید . درست میشه .رو لوکال دوباره نصب کرده بودم ولی دوباره بجز 19 تا ماژول همه ناپدید شدن و وقتی بررسی بروز بودن ماژول ها رو می زنم می گه "همه چیز بهروز است" و هیچ اتفاقی نمی افته ! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
SilverSaeeD ارسال شده در تیر 23، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 23، 2015 راه حل همونه که گفتم و به اینترنت وصل بشین و اونجا رو چک کردن آپدیت ماژول ها رو کلیک کنید . درست میشه .دقیقا همین مشکل رو با قالب الکترومارکت دارم... اون کارم کردم اتفاقی نیافتاد.. درست بود یکدفعه اینطوری شد!!!!!!! http://8pic.ir/images/6nhg8owrhlzev3yjnv8v.jpg نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
SilverSaeeD ارسال شده در تیر 23، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 23، 2015 مشکل به همون سرعتی که پدیدار شد.. به همون سرعت رفع شد! آخری هم نفهمیدیم چی بود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در تیر 23، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 23، 2015 سلاماین مشکل در اغلب موارد از کش هست. هر وقت مجددا دچار این اشکال شدید به بخش کارایی برید و روی "پاکسازی کش" کلیک کنید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .