salambaba.com ارسال شده در آبان 21، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 21، 2014 سلام دوستانچطور میتونم بالای فروشگاهم به منو لینکهای بیشتری اضافه کنم.بغل تماس با ما مثلا میخوام لینک در باره ما و سایر صفحات رو که ایجاد میکنم اونجا بزارم.ممنون میشم اگه راهنماییم کنید http://ft.trillian.im/f93bb89ee60785b911d49d067ddb05227e03f805/6rZnkCLsiyEoLmdP9KugZAxxgyhTm.jpg نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در آبان 21، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 21، 2014 سلام دوستانچطور میتونم بالای فروشگاهم به منو لینکهای بیشتری اضافه کنم.بغل تماس با ما مثلا میخوام لینک در باره ما و سایر صفحات رو که ایجاد میکنم اونجا بزارم.ممنون میشم اگه راهنماییم کنیدhttp://ft.trillian.im/f93bb89ee60785b911d49d067ddb05227e03f805/6rZnkCLsiyEoLmdP9KugZAxxgyhTm.jpgسلامبه سایت من نگاه کن اینجوری می خوای؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
salambaba.com ارسال شده در آبان 22، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 22، 2014 behnam007سلاماره بگو چطوری درستش کردی تا منم درستش کنم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در آبان 22، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 22، 2014 behnam007سلاماره بگو چطوری درستش کردی تا منم درستش کنم.سلام این لینک رو بخونhttp://ipresta.ir/forum/t5530-%D8%B5%D9%81%D8%AD%D9%87-%D8%AA%D9%85%D8%A7%D8%B3-%D8%A8%D8%A7-%D9%85%D8%A7 کد ها و ماژول اچ تی ام ال رو از همون سایت که زدم لینک منبع دانلود کن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
salambaba.com ارسال شده در آبان 22، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 22، 2014 سلام بهناماگه میشه اون کدی رو که گذاشتی و کدوم قسمت زدیبزار؟چون من امتحان کردم نشد. http://ft.trillian.im/f93bb89ee60785b911d49d067ddb05227e03f805/6s18vAAtBS9dZVRnoR4fMRvPN3I8f.jpg نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در آبان 22، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 22، 2014 سلام بهناماگه میشه اون کدی رو که گذاشتی و کدوم قسمت زدیبزار؟چون من امتحان کردم نشد. http://ft.trillian.im/f93bb89ee60785b911d49d067ddb05227e03f805/6s18vAAtBS9dZVRnoR4fMRvPN3I8f.jpgسلام این کد رو از همون طراحه برداشتی؟اگه آره درسته سیو کن همون dispaly nav هم درسته فقط برو به ماژول ها، موقعیت ها باید ترنسپلنت هم کنی تا کار کنه تو تاپیک قبلی هم گقته بودم، ماژول ها، موقعیت ها، این ماژول اچ تی ام ال رو باید به navdisplay، transplanet کنی تا درست شه، توی عکس سه تا چیز مشخصه از اون دایره سمت چپ ماژول اچ تی ام ال رو پیدا کن، بزار توی displaynav که الان توش کد گذاشتی و سیو کردی، عکس رو ببینبعد هر تعداد کینک که خواستی بزار تو ماژول یه اینتر یه لینک دیگه یه انیتر یک لینک دیگه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
salambaba.com ارسال شده در آبان 23، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 23، 2014 ممنون درست شد.راستی این امضا انجمن رو چطوری میشه فعال کرد؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در آبان 23، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 23، 2014 ممنون درست شد.راستی این امضا انجمن رو چطوری میشه فعال کرد؟برو توی کنترل پنل- ویرایش امضا- هر چی خواستی بنویس و سیو کن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در دی 5، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 5، 2014 سلام دوستان من از ماژول html box استفاده کردم یه بار و نمیتونم دیگه ازش استفاده کنم برای این کار.... کسی نمیدونه چیکار کنم از این قسمت اضافه کردن تب استفاده کنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در دی 5، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 5، 2014 یه سرچ توی منابع انگلیسی بزنی ماژولش رو درست کردن، فکر می کنم رایگان هم بود، دیگه نیاز به ماژول اچ تی ام ال هم نیست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
salambaba.com ارسال شده در دی 6، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 6، 2014 سلام دوستان من از ماژول html box استفاده کردم یه بار و نمیتونم دیگه ازش استفاده کنم برای این کار.... کسی نمیدونه چیکار کنم از این قسمت اضافه کردن تب استفاده کنمسلام چطور نمیتونی ازش استفاده کنی؟کار نمیکنه یا شیوه ی کار باهاش رو فراموش کردی؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در دی 7، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 7، 2014 سلام دوستان من از ماژول html box استفاده کردم یه بار و نمیتونم دیگه ازش استفاده کنم برای این کار.... کسی نمیدونه چیکار کنم از این قسمت اضافه کردن تب استفاده کنمسلام چطور نمیتونی ازش استفاده کنی؟کار نمیکنه یا شیوه ی کار باهاش رو فراموش کردی؟عزیز من یه بار از ماژول htmlbox استفاده کردم برای کار دیگه نمیتونم مجدد ازش استفاده کنم چون نمیشه طبیعتا. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در دی 7، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 7، 2014 یه ماژول برای اضافه کردن لینک و منو به بالای سایت نوشته شده رایگان هم هست، توی انجمن اصلی پرستا( انگلیسی ) یه سرچ بزنین، پیدا می کنین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در دی 7، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 7، 2014 یه ماژول برای اضافه کردن لینک و منو به بالای سایت نوشته شده رایگان هم هست، توی انجمن اصلی پرستا( انگلیسی ) یه سرچ بزنین، پیدا می کنینوالا سرچ کردم ماژول های مرتبط با این موضوع نبود همگی ماژول top menu هست.... عزیزان کسی اگر داشت ممنون میشم قرار بده. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در دی 7، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 7، 2014 یکی دو روزه سعی می کنم آپلود کنم اگه گیر نیاوردی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saman_e_rsa ارسال شده در دی 8، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 8، 2014 سلام آیا ماژول منوی افقی کار ایشون رو راه نمیاندازه ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
salambaba.com ارسال شده در دی 10، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 10، 2014 خیر ؟! ! ! ! !!! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در دی 10، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 10، 2014 نه یه ماژول دیده بودم که به جای ماژول html و کد گذاشتن داخلش، کار اضافه کردن لینک کنار لینک ورود رو انجام می داد، ولی الان سرم خیلی شلوغه وقت سرچ کردن ندارم ولی می تونین با همچین عباراتی سرچ کنینadd link inside accountmodule add link inside accountfree module & how add link inside accounthow insert link inside accountتوی همین چند تا کلمه بگردین پیدا می کنین، نمی خواد بزنین پرستاشاپ یا ورژن 1.6 چون طراحش تازگی ها درست کردهمن دارم روی یکی دو تا راه حل برای ارتقاء سئو سایتم کار می کنم فرصت کافی متاسفانه ندارم ولی دیدم دانلود می کنم می ذارمیه ماژول برای اضافه کردن لینک و منو به بالای سایت نوشته شده رایگان هم هست، توی انجمن اصلی پرستا( انگلیسی ) یه سرچ بزنین، پیدا می کنینوالا سرچ کردم ماژول های مرتبط با این موضوع نبود همگی ماژول top menu هست.... عزیزان کسی اگر داشت ممنون میشم قرار بده.آقا این ماژول رو توی سایت ندیدی؟http://store.nemops.com/free-modules/30-prestashop-header-links.html#.VDhHc8nsy3Yاگه به کار نیومد بگو نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در دی 11، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 11، 2014 نه داداش این ماژول رو استفاده کردم این ماژول زیر بلوک تاپ منو لینک رو درج میکنه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در دی 11، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 11، 2014 nav رو تغییر بده به همون ناوی که ماژول اچ تی ام ال داره درست می شههمون تعییر هوکهمون تعییر هوک نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amshirazy ارسال شده در دی 18، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 18، 2014 سلام دوستانمن با ماژول Htmlbox کد تایید پارسپال رو گذاشتم.اما نحوه استفاده از اونو دقیق بلد نبودم.الان سایت بهم ریخته و تصویر پارسپال افتاده پایین.راهنمایی بفرمایید لطفا نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
salambaba.com ارسال شده در دی 19، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 19، 2014 سلام دوست خوباین اموزش ببین میتونه کمکت کنه. اموزش استفاده از Prestashop HTML boxموفق باشید.در صورتی که مشکل رفع نشد. هستم خدمتت. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Stealthy ارسال شده در خرداد 19، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 19، 2015 بنده هم این مشکل رو دارم و میخوام در کنار "تماس با ما - ورود به حساب" به همون صورت لینک اضافه کنم. ممنون میشم یکی راهنمایی کنه.سپاس نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
salambaba.com ارسال شده در تیر 21، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 21، 2015 ماژول افزودن لینک به هدر سایت در prestashop پرستا شاپیکی از ماژول های رایگان پرستا شاپ رو به شما معرفی کنیم که به کمک این ماژول می توانید به هدر و یا هر مکان دیگر از فروشگاهی که با پرستا شاپ راه اندازی کرده اید به هر تعداد که بخواهید می توانید لینک اضافه کنید.در فروشگاه نمایش لینکها همچون در باره ما . تماس با ما ولیست قیمت لینک ویلاگ و سایر لینک های مرتبط با فروسگاه امری ضروری است.نام این ماژول : پرستا شاپ اچ تی ام ال باکس Prestashop HTML boxجعبه آپادا HTMLبا استفاده از این ماژول شما می توانید به مکان از فروشگاه خود “کد سمت سرویس گیرنده” خود را مانند اچ تی ام ال، جاوا اسکریپت و CSS، و غیره استفاده کنید.با استفاده از این ماژول شما می توانید بلوک HTML خود را با فیس بوک، توییتر، و غیره مجهز کنید.HTML ویژگی های جعبه ماژول:پشتیبانی از پرستا شاپ های: Shop version:1.2.x 1.3.x 1.4.x 1.5.x 1.6.xutf-8تصویر :http://baneweb.com/wp-content/uploads/prestashop-new-links-header-section.pngتصویر از ماژول در دسته بندی ماژول ها:http://ft.trillian.im/f93bb89ee60785b911d49d067ddb05227e03f805/6s4aWG6g9IDDZ9zVUrcUvvTHoFMuw.jpgتصویر از محیط کار با ماژول:http://ft.trillian.im/f93bb89ee60785b911d49d067ddb05227e03f805/6s4b0xlThLF5hhvAQ6PMguxUhZwW8.jpghttp://ft.trillian.im/f93bb89ee60785b911d49d067ddb05227e03f805/6s4b1xheRKhygka72SKBTrjdtgnqy.jpg اموزش استفاده از ماژول افزودن لینک به هدر سایت در prestashopماژول را نصب و عزل کنیددر قسمت: ماژول > موقعیت ها> ماژول html box رو روی displaynav ترانسپلانتtransplanet کنید.و به محیط کاربری ماژول رفته و طبق گفته نویسنده ماژول از کد زیر برای ایجاد لینک استفاده کنید:این کد را اضافه کنید :My PrestaShop websiteدر محیط کار با ماژول ادیتور را روی حالت on قرار دهید و کد بالا رو در ان کپی کنید save siting رو زده و نتیجه رو ببینید. موفق باشید.پرستا شاپhtmlbox.zip نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در تیر 21، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 21، 2015 طبق قوانین سایت باید ماژول رو در انجمن پیوست کنید وگرنه پستتون پاک میشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .