ninisalen ارسال شده در آبان 21، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 21، 2014 سلام دوستانببخشید من یک ماژول میخواستم که وقتی عکس محصولات رو آپلود می کنم یک واتر مارکر روش بزنههمچین چیزی برای پرستا شاپ وجود داره ؟ توی گوگل سرچ کردم چیزی نبود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در آبان 21، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 21، 2014 نه نیاز به درخواست داره و نه مشکل هست ! خود پرستاشاپ بصورت پیش فرض این ماژول رو به نام "علامتداركردن تصاویر" موجود داره پیکربندی کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ninisalen ارسال شده در آبان 22، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 22، 2014 نه نیاز به درخواست داره و نه مشکل هست ! خود پرستاشاپ بصورت پیش فرض این ماژول رو به نام "علامتداركردن تصاویر" موجود داره پیکربندی کنیداقا دستت درد نکنه ، عالی بود فقط جسارتا میشه بدونم قالب سایت شما چیه ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در آبان 22، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 22، 2014 قالب ترمه + نسخه آزمایشی رایگان نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .