hhermes ارسال شده در آبان 23، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 23، 2014 سلام اخطار زیر بعد از آپلود تصویر برای من نمایش میده و در قسمت نمایشمحصول تصویر بزرگ را نمایش نمیده خطایی هنگام کپی کردن تصویر رخ داد: thickbox کسی از دوستان علت آن را می داند ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hhermes ارسال شده در آبان 24، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 24، 2014 من بر طبق پست های مشابه دیباگ را هم فعال کردم ولی اخطاری نمایش نداد !!!کسی از دوستان تا حالا با این مورد برخورد نداشته ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آبان 24، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 24، 2014 میتونه دلایل زیادی داشته باشهاما چون فقط یک سایز عکس تولید نمیشه ممکنه به دلیل کمبود مموری در هاست یا به دلیل بزرگ بودن بیش از حد سایز تصویر بزرگ محصولات باشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hhermes ارسال شده در آبان 25، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 25، 2014 میتونه دلایل زیادی داشته باشهاما چون فقط یک سایز عکس تولید نمیشه ممکنه به دلیل کمبود مموری در هاست یا به دلیل بزرگ بودن بیش از حد سایز تصویر بزرگ محصولات باشهسلام لطفا لینک زیر را نگاه کنید هیچ تصویری در هیچ اعادی ایجاد نمی کند و حجم و ابعاد تصاویر اصلیم هم خیلی کم هست حجمشون در حد 300 کیلوبایت هست و ابعادشون هم 800 در 400 پیکسل با رزوریشن72 !!!! لینک نمونه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در آبان 25، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 25، 2014 سلامفایل خطاهای سرور رو بررسی کنید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hhermes ارسال شده در آبان 25، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 25، 2014 سلامفایل خطاهای سرور رو بررسی کنید موفق باشیدبا عرض پوزش من آشنایی زیادی با پرستا ندارم این فایل کجاهست ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در آبان 25، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 25، 2014 سلامبه پرستاشاپ ربطی ندارهفایل error_log در سرور شماستاگه دسترسی ندارید ، تیکت بزنید تا در اختیارتون قرار بدن موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
solybloody ارسال شده در مرداد 20، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 20، 2015 سلام. من میخواستم قابلیتی بزارم ک وقتی جستجوی سایت و بزنی و یک چیزی سرچ کنی عکس اون محصول رو هم نشون بده . لطفا راهنماییم کنید ک از کجا باید این قابلیت و بزارم . ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در مرداد 20، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 20، 2015 سلام. من میخواستم قابلیتی بزارم ک وقتی جستجوی سایت و بزنی و یک چیزی سرچ کنی عکس اون محصول رو هم نشون بده . لطفا راهنماییم کنید ک از کجا باید این قابلیت و بزارم . ممنونلطفا سوالتون رو در تاپیکی که مربوط بهش هست بپرسین ، به موضوع تاپیک ها دقت کنید ، اینجا بحث دیگری در جریان هست . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .