dr.parsazand ارسال شده در آبان 24، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 24، 2014 دوستان دوتا سوال دارم خدمتتون سوال اول اینکه چطوری باید رنگ نوشته های روی اسلایدر بزرگ رو عوض کرد در قالب پیش فرضو سوال دوم اینکه برای عوض کردم عکس های کوچک تبلیغاتی روی قالب پیش فرض باید از چه ماژولی ویرایششون کنیم لطفا واضح و دقیق توضیح بدید ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در آبان 25، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 25، 2014 دوست عزیز اینجا که چت روم نیست تامل بفرمایید تا پاسخ بگیرید 1 : ماژول homeslider رو جستجو کنید و ویرایش کنید و سپس هر کدام از عکس ها را جداگانه ویرایش کنید رنگ متن ها رو تغییر دهید 2 : ماژول themeconfigurator رو جستجو کنید و ویرایش کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
dr.parsazand ارسال شده در آبان 26، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 26، 2014 دوست عزیز اینجا که چت روم نیست تامل بفرمایید تا پاسخ بگیرید 1 : ماژول homeslider رو جستجو کنید و ویرایش کنید و سپس هر کدام از عکس ها را جداگانه ویرایش کنید رنگ متن ها رو تغییر دهید 2 : ماژول themeconfigurator رو جستجو کنید و ویرایش کنیدthemeconfigurator داداش اینکه پیکربندیه قالبه من منظورم از عکس ها این عکسهای کوچیکی که هست که یکیشو برات ضمیمه کردم ها نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در آبان 26، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 26، 2014 دوست عزیز اینجا که چت روم نیست تامل بفرمایید تا پاسخ بگیرید 1 : ماژول homeslider رو جستجو کنید و ویرایش کنید و سپس هر کدام از عکس ها را جداگانه ویرایش کنید رنگ متن ها رو تغییر دهید 2 : ماژول themeconfigurator رو جستجو کنید و ویرایش کنیدthemeconfigurator داداش اینکه پیکربندیه قالبه من منظورم از عکس ها این عکسهای کوچیکی که هست که یکیشو برات ضمیمه کردم هاهمون ماژول پیکر بندی قالب هست که پیکربندی رو بزنین همه عکس ها اونجاست ویرایش و سیو بعد کامپال اجباری نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .