mahdad sepah ارسال شده در آبان 30، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 30، 2014 سلام خدمت دوستان عزیزمن تا همین چند رور پیش زمان پرداخت یک گزینه بود به نام پرداخت در محل ولی الان دیگه نیست رفتم ماژولشم دیدم فعاله الان فقط زرین پال و پرداخت چک و فیش بانکیو دارم یک مشکل دیگه هم دارم من همه قیمتام به ریاله ولی تو زرین پال تومان میره ممنون میشم کمکم کنیدمرسی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mahdad sepah ارسال شده در آبان 31، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 31، 2014 کسی نیست دوستان؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در آبان 31، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 31، 2014 سلامدر مورد ماژول پرداخت در محل نظری ندارم ، باید دیده بشهمورد دوم احتمالا مربوط تنظیم اشتباه نرخ تبدیل ارزهاست موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .