saeed.5570 ارسال شده در بهمن 7، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 7، 2015 عزیزان کسی راه حلی نمیدونست؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saeed.5570 ارسال شده در بهمن 8، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 8، 2015 همچنان منتظر یاری اساتید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در بهمن 8، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 8، 2015 فکر نمیکنم تنظیم خاصی باشه که بتونید این کار رو انجام بدید. ممکنه نیاز باشه در قالبتون این موضوع اعمال بشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saeed.5570 ارسال شده در بهمن 8، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 8، 2015 توی قالب هم چنین امکانی نیست.بر فرض ما ده رنگ داریم.7 تاش تموم شده.این خیلی بده مشتری یکی یکی رو رنگ بزنه ببینه کدم هست کدوم نیست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در بهمن 8، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 8، 2015 خب منظور من رو اشتباه متوجه شدید. عرض کردم ممکنه لازم باشه چنین قابلیتی در قالبتون ایجاد بشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saeed.5570 ارسال شده در بهمن 8، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 8، 2015 اهان....متوجه شدم.با تشکر فراوان نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .